AKTUELNO

U intervjuu za Pink.rs ova Pinkova zvezdica sumirala je utiske nakon dva sjajna nastupa.

Četvrta sezona "Pinkovih zvezdica" uveliko je u toku, a sve talentovane mališane iz omiljenog muzičkog takmičenja publika je već imala prilike da upozna. Jedan od takmičara je i petnaestogodišnja Leonora Gaši. Leonora je dobila mnoštvo komplimenata od članova stručnog žirija i gromoglasan aplauz, a u intervjuu za Pink.rs sumirala je utiske iz ovog muzičkog šou programa.

Foto: TV Pink Printscreen

- Nakon prvog i drugog kruga utisci su prelepi. Ja sam prezadovoljna svojim nastupima i komentarima žirija - rekla je ova Pinkova zvezdica.

Kao neko ko ima talenat na kom bi mogle da joj pozavide mnoge svetske i domaće zvezde, Leonora ističe da je da peva počela još kao dete:

Od malena pevam, doduše ne profesionalno. Oduvek sam pevušila po kući. I eto, čekala sam da malo sazrim, pa da se prijavim u “Pinkove zvezdice”.

Foto: TvPink Printscreen

- Nisam imala tremu, jer je scena za mene druga kuća. U prvom krugu sam prošla direktno sa svih pet, a u drugom sam prvo dobila četiri glasa. Baraž nisam doživljavala kao nešto negativno, već kao drugu šansu da se dokažem - rekla je ona.

Iako je tek početak četvrte sezone, neki od članova žirija, kao i publika, već imaju svoje favorite. Leonora bi ispunila svoj životni san kada bi pobedila u ovom muzičkom takmičenju.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ne vidim sebe kao pobednika, ali kada bi se to desilo, verovatno bih snimila pesmu, jer je to moj san - otkrila je Leonora Gaši.

Pevačica Edita Aradinović, frontmenka grupe "Ministarke", pohvalila je javno Leonoru Gaši i otkrila da je ona njena sestra.

Edita mi je sestra od tetke, ali je smatram rođenom sestrom. Edita mi je zaista velika podrška, što se tiče bilo čega,ne samo ovoga, ali pored nje imam i veliku podršku drugara, i ja to jako cenim i zahvaljujem im se - rekla je Leonora.

Foto: Printscreen Instagram

Pročitajte još: ONA JE NEŠTO POSEBNO! Edita podržala Pinkovu zvezdicu i otkrila da je ona NJENA SESTRA! (VIDEO)

I za kraj razgovora pitali smo Leonoru šta možemo da očekujemo od nje u nastavku takmičenja.

- Publika od mene može svašta da očekuje, ne samo balade. Naravno, ako se budem plasirala u dalje takmičenje, možete da očekujete i brže pesme, scenski nastup, baš dosta toga.

Autor: J. V.

#Intervju

#Leonora Gaši

#Pinkove zvezdice

#emisija

'