AKTUELNO

Par koji se zabavlja od januara objavio je lepe vesti na društvenoj mreži.

Prepoznatljivo lice Viktorijinih anđela, lepotica Šanel Iman, prvog dana decembra proslavila je 27. rođendan, a dan kasnije rekla je ''da'' svom dečku Sterlingu Šepardu (24), američkom fudbaleru. Tako se pridružila najvećim svetskim lepoticama koje su bile čežnja mnogih, a koje su našle za sebe onog pravog.

Par koji se zabavlja od januara veridbu objavio je postavljanjem iste fotografije na svoje profile na društvenim mrežama. Noćni ambijent, Sterling pored mnogobrojnih sveća kleči i prosi svoju dragu. Pored fotografije romantičnog prizora Šanel je napisala:

– Noć puna suza i sreće. Uzbuđena sam što ću provesti ostatak života sa tobom. Ti si moja srodna duša, moj najbolji prijatelj, moje sve. Jedva čekam da postanem tvoja gospođa.

Šanel je modom počela da se bavi sa 13 godina, sarađivala je sa najpoznatijim modnim kućama, a 2009. bila je izabrana za sudiju takmičenja “America’s Next Top Model”.

Postala je prepoznatljivo lice čuvenog brenda veša, koji je predstavljala tri godine, bila poznata po čvrstom stavu i otvorenosti, a sada je pronašla i privatnu sreću. Iako ova vest možda i nije obradovala njene muške fanove, žene s nesrpljenjem čakaju svadbena zvona. Šanel u venčanici biće prava modna ekskluziva.

Autor: Pink.rs

#Veridba

#Šanel Iman

'