AKTUELNO

Bio je toliko potišten, pa tražio sa nekim da porazgovara.

Anđelo Ranković ceo dan ne može da se pomiri sa činjenicom da je Žiži Stojanović ustupljeno mesto kako bi pobedila u današnjoj igri Tvister.  Kao vrhunac nervoze dogodila se i svađa se njegovom devojkom Teodorom Džehverović.

Foto: TvPink Printscreen

Anđelo je u pabu o svemu ovome pričao sa Sarom Reljić koja mu je rekla šta misli o ovoj situaciji. Saglasna je bila sa njim da bi bilo bolje da je pobednik igre bio neko drugi ali i i prokomentarisala da joj se ne dopada njegov odnos sa Teodorom.

Ono što ste ti i Teodora radili pred celom sobom, ja to ne podržavam. Cela nacija zna šta se dešava u vašoj vezi, ja nisam takva. Ako neko zna šta se dešava u mojoj vezi, to je mama - objašnjavala mu je Sara.

Foto: RTV Pink

Čini se da Anđelo nije imao dovoljno podrške i poverenja u svoju devojku, i da mu je previše svih  prepirki i svađa sa njom, pa se poverio Sari da bi bilo najbolje da prekine svoju vezu, dok se Sara ne mislil da je to dobra ideja.

Rekao sam joj da mi se ne obraća. Neka nađe nekog ko nije iskompleksiran - pričao je Anđelo Sari.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: LJUBAV IZ TINEJDŽERSKIH DANA: Luna godinama priželjkivala Slobu! (VIDEO)

O čemu su sve njih dvoje razgovarali i da li se Anđelo bolje osećao zbog svega što je podelio sa Sarom pogledajte u narednom video-snimku.

Autor: Pink.rs

#Anđelo Ranković

#Rijaliti Zadruga

#Sara Reljić

#Zadruga - RTV Pink

'