AKTUELNO

Nikad kraja njihovoj prepirci.

Svađa između Jelene Golubović i Miljana Vračevića je izgledala vrlo bezazleno, a onda se sve preokrenulo i Miljan je iz priče izašao sav ispolivan. Naime, njih dvoje su započeli priču oko svih krađa koje se dešavaju u Beloj kući, a pritom su se počastili psovkama i onda je krenulo sve naopako.

Foto: Printscreen Youtube

Baba devojko, ti si žena u klimaksu, ja tebi opraštam dosta stvari ti verovatno imaš neku dijagnozu - rekao je Miljan.

Jeleni su očigledno zasmetale ove reči, pa ga je nazvala "isfrustriranom volinom", a onda ga optužila kako on nju napada bez razloga, i da je razlog takvog njegovog ponašanja nedostatak seksa.  Ona se ovom prilikom pozvala na Frojda kako sve frustracije nastaju zbog seksa i nezadovoljstva.

Čarka za čarkom. Očigledno je da je Jelena nepresušni izvor provokacija za Miljana pa je u celu prepirku uključio i njenu mamu, a ona mu naravno nije ostala dužna, pa mu je još žustrije odgovorila.

Foto: Printscreen Youtube

Kako ti je Fića drpao mamu na Farmi? - provocirao je Miljan Jelenu.
Identično kao što je tvoju ženu i decu drpao, tako je i moju mamu - on je bio istrajan u pitanju, a ona je svoj odgovor ponovila više puta.

Foto: Printscreen Youtube

Miljan je kroz razgovor napomenuo da njegovu decu ne uzima u usta, a pošto ga nije poslušala, nastao je opšti haos. Kako je on uzeo flašu sa vodom da je polije, Jelena ga je preduhitrila i izručila svoju čašu na njega. Miljan je bio vidno iznenađen njenim potezom i rekao da će joj uzvratiti istom merom.

Pročitajte još: Ovo mu je definitivno trebalo: Bane se PREPORODIO otkako je dobio OVAJ POKLON (VIDEO)

Ova rasprava se nije slavno završila po Miljana, a kojim tokom je njihov razgovor tekao i da li je Miljan ispunio svoje obećanje možete pogledati u video-snimku ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Jelena Golubović

#Miljan Vračević

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'