AKTUELNO

Udarila ga tamo gde ga najviše boli.

Odmah nakon rasprave na sastanku usledila je nova runda obračuna Jelene Golubović i Miljana Vračevića - naime, fitnes trener pobesneo je zbog toga što mu je cimerka, kako tvrdi, opsovala decu, zbog čega je nasrnuo na nju.

- K*rvaru jedan, boli te istina?! - provocirala je Jelena, dok je Miljan besneo.

Foto: TvPink Printscreen

- Je l' to istina, p*čka li ti materina?! - siktao je Miljan koji nije mogao da se smiri, te je u Belu kuću odmah uletelo obezbeđenje kako bi sprečilo obračun dvoje posvađanih Zadrugara.

Foto: TvPink Printscreen

Iako su pripadnici obezbeđenja jedva obuzdali pobesnelog Vračevića, on je uspeo Jelenu da ispoliva kečapom i majonezom, a čitav haos jedva je dočekao Milan Milošević, ljuti suparnik Golubovićeve, koji je osudio njeno psovanje dece.

Foto: TvPink Printscreen

- Ti si bolesnica, kako možeš da kažeš za decu malu tako nešto?! - besneo je Milan, kojeg je Lepi Mića, kako bi smirio strasti, pokušao da udalji od Jelene, kada je došlo do koškanja među njima, a Vračević je ponovo rediteljki objasnio na koji način može da ga vređa, a šta nikako ne sme da spominje.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja sam ti rekao, meni reci šta god hoćeš, ali nemoj decu da mi diraš - siktao je Miljan, dok se Jelena pravdala da je on njoj psovao majku što je, prema njenom mišljenju identično boli, budući da ona decu nema, već samo majku i baku.

D. T.

#Jelena Golubović

#Miljan Vračević

#Rijaliti Zadruga

#Svađa

'