AKTUELNO

U ljubavni trougao se, prema Jeleninom mišljenju, umešao još jedan zadrugar koji zajedno sa Kijom, Lunom i Slobom sada čini četvorougao.

Posle svađe sa Miljanom Vračevićem, Drvo mudrosti pozvalo je Jelenu Golubović u Rajski vrt, gde ju je upitalo za razlog njenog lošeg raspoloženja.

Foto: TvPink Printscreen

- Kako da budem raspoložena? Mokra mi je kosa, Miljan me odmah zalio kečapom i majonezom. Krevet mi je uništen, ne znam kako ću večeras da spavam, ne znam šta da radim - kukala je Jelena, čiji je deo razgovor prisluškivao Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

- Miljan je obećao da neće da prestane. On se okomio na mene, danima, ja to znam. Ne samo Miljan, nego i Milan, čula sam da opet planiraju da me zaliju kečapom.  Miljan i Milan me mnogo mrze, ne mogu očima da me vide. Verovatno zbog mojih Šampiona, ja drugi razlog ne znam... I stavljaju mi reči u usta, ono što ja nisam rekla - rekla je Jelena Drvetu mudrosti.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je objasnila zbog čega je došlo do sukoba između nje i Miljana, a onda istakla da joj smeta to što ga uporno brani Kristina Kockar koja, prema njenom mišljenju, na ovaj način supruga Slobu Radanovića pravi ljubomornim.

Foto: E-Stock Miloš Rafailović/Pink.rs

Ja nju uopšte ne pominjem. Ona je bivša, jednostavno je ne kontstatujem. Čujem da se ona meša i vidim po svakom postupku. Toliko skače, te dve k*rvetine i Kristina toliko skaču za tim Miljanom, ja ne znam zašto. Mislim da Kija hoće Slobu da pravi ljubomornim, a da se Miljanu Kija sviđa. To je postao četvorougao - Miljan, Kristina, Luna i Sloba. Ne znam šta ona ima da se meša, ako će njih desetoro da skaču na mene jednu, ja ne znam onda... Smešni su - rekla je jelena u Rajskom vrtu.

D. T.

#Jelena Golubović

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Milan Milošević

#Miljan Vračević

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'