AKTUELNO

Samo lepe reči ima za njega.

Žiža Stojanović je u više navrata pričala zadrugarima da ima najviše poverenja u Lepog Miću, bez obzira što se on često veoma ružno ponaša prema njoj i  naziva je svakojakim imenima. Ona za njega uvek ima opravdanje, a sinoć je pred svim ukućanima iznela šta zaista misli o njemu.

Foto: RTV Pink

Mića ume ponekad da bude grub i da me opsuje i bude mi žao. Nikad me nije tako psovao, ali mi je davao savete one koje nisam znala za ovde u rijalitiju. Tešio me je i pomogao mi. To ne mogu da zaboravim, da prenebregnem, da ne kažem na najvažnije mesto - ispričala je Žiža i dodala kako nikoga od ukućana ne mrzi.

Foto: Printscreen Youtube

Kada je završila svoje izlaganje, Mića ju je opet prozvao kako govori neistinu i insistirao da ispriča koga u kući ne voli, podsećajući je da mu se poverila i rekla da je to Marko Janjušević.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: PSOVALI DECU I MAJKE: Miljan POBESNEO KAO NIKAD, skočio na prestravljenu Jelenu, obezbeđenje ga JEDVA ODVUKLO! (VIDEO)

Šta je još Žiža rekla o svom dobrom prijatelju, ali i šta misli o pojedinim ukućanima, možete pogledati u narednom video-snimku.

Autor: Pink.rs

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

#Žiža Stojanović

'