AKTUELNO

Nakon dve godine, koliko je prošlo od njenog prvog učešća, Teodora Tara je odlučila da se ponovo prijavi, a u međuvremenu je vredno radila na svom pevanju.

Ovog petka u najpopularnijem dečijem muzičkom takmičenju, "Pinkove zvezdice", gledaoci će imati priliku da vide još jedan fenomenalan nastup Teodore Tare Stojanović, devojčice koju svi pamte iz druge sezone ovog šou programa.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Kako sama kaže, muzika je bila sastavni deo njenog života, a talenat za pevanje otkrila je još u osnovnoj školi.

- Muzikom se bavim od malih nogu. Konkretno, počela sam da pevam u osnovnoj školi, kada sam učestvovala na nekoliko takmičenja i zapravo otkrila svoj pevački talenat. Do tada sam se bavila plesom, ali je od malena muzika bila deo mog zivota - rekla je Teodora Tara na samom početku.

Nakon dve godine, koliko je prošlo od njenog učešća u "Pinkovim zvezdicama", Teodora Tara je odlučila da se ponovo prijavi, a u međuvremenu je vredno radila na svom pevanju.

Mnogo sam napredovala u odnosu na drugu sezonu. Za ove dve godine pohađanja škole pevanja "Voice Stars Factory" dosta toga sam naučila, i očekujem više i bolje, što se više budem trudila. Smatram da ono što sam pokazala u drugoj sezoni nije sve što mogu, i zato sam želela da se ponovo prijavim. Naravno, nedostajalo mi je i druženje sa svima - objasnila je Teodora Tara.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Njen napredak prepoznao je petočlani žiri, koji željno iščekuje svaki njen sledeći nastup, što pred Teodoru Taru stavlja veliku odgovornost da dobre komentare i opravda.

- Težak je zadatak nadmašiti prethodne nastupe, ali se trudim da svakim sledećim sve više i više oduševim žiri. Ne mogu nijedan komentar da izdvojim kao omiljeni, jer su svi podjednako dobri, tačnije oduševljena sam svim komentarima i ne plašim se ničijeg komentara - rekla je ova petnaestogodišnja devojčica koja pred svaki nastup oseća uzbuđenje, ali ne i strah.

U drugom krugu podigla je žiri na noge otpevavši Dua Lipinu pesmu "New Rules" , a ovog petka Teodora Tara izvešće još jedan planetarni hit, numeru "Havana" Kamile Kabeljo.

Upravo zbog ovakvog izbora pesama, žiri joj je predvideo svetsku karijeru, a ona nam otkriva kakvu karijeru priželjkuje.

- Bijonse mi je omiljena pevačica i volela bih jednog dana da imam karijeru kao ona. Što se tiče izbora pesama, pevam one pesme koje volim da slušam i u kojima uživam i u slobodno vreme. Uvek lako pronađem pesmu koju ću izvesti u "Pinkovim zvezdicama" - rekla je Teodora Tara.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Ova Beograđanka, koja za sebe kaže da je veoma društvena i da je veliki perfekcionista, imala je svoje favorite i u prethodnim sezonama.

- Svi su bili izvanredni, ali u trećoj sezoni bih mogla da izdvojim Bojanu Radovanović i Roka Blaževića kao svoje favorite, a što se tiče prve sezone, to su svakako Marija Serdar i Lena Stamenković - ispričala je Teodora Tara.

Za sam kraj ova talentovana devojčica otkrila je svoja očekivanja od učešća u "Pinkovim zvezdicama".

- Nastupam jer to volim da radim, to je nešto u čemu uživam, i ovo takmičenje za mene pre svega predstavlja neku vrstu zabave. Volela bih da doguram što dalje, da postignem veći uspeh nego u drugoj sezoni. Za pobedom, naravno, svi čeznemo, ali ne patim od toga da pobedim, najbitnije mi je da iskusim nešto novo, što dosada nisam imala priliku. Volela bih da snimim svoju pesmu i da se zabavljam, kao do sada - objasnila je ova neverovatna Zvezdica.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Osim Teodore Tare, ovog petka očekuje vas još devet sjajnih nastupa, zato ne propustite drugu emisiju trećeg kruga vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja, "Pinkovih zvezdica", u petak, 5. januara, posle 21:30h, samo na TV Pink!

Autor: M. Đurović

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#Televizija Pink

#Teodora Tara Stojanović

'