AKTUELNO

Svim silama su se trudile da pronađu izlaz iz novonastale situacije.

Nakon druge grupe koja je uspešno rešila zagonetku i tako otključala vrata sudnice, na red je došla i treća grupa koja je strpljivo čekala da sve bude spremno za početak novog zadatka. Kada je zvono oglasilo da grupa koja je na redu može da uđe u sudnicu, Veliki šef dao je znak da takmičari mogu početi sa rešavanjem zagonetke.

Foto: TV Pink Printscreen

U grupi koja je pokušala da ponese titulu pobednika našli su se: Sara, Vojke, Luna, Saška, Nena, Sanja, Divna, Kija i Dragica. Među njima najupornija bila je Saška, koja je vidno iznervirana zbog bezuspešnog pokušavanja izjavila da su svi ,,kao muve bez glave".

Kada je Veliki šef najavio da takmičari nemaju još mnogo vremena i da ukoliko se zagonetka ne reši u roku od nekoliko minuta, takmičari su razočarani shvatili da se igra uskoro završava i da će, nažalost, rezultat za njih biti poražavajući.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada su napustili sudnicu, takmičari su posetili pobednike koji su ih čekali u pabu i tamo razmenjivali svoja iskustva. Za pojedine takmičare ova igra bila je lepo iskustvo, neki bi voleli da se igra ponovi, a samo jedan od takmičara, Lepi Mića, nije bio opterećen ovom zagonetkom zato što je u njoj učestvovao da bi mu brzo prošlo vreme.

Zadovoljni učesnici bili su i te kako srećni zbog ovog učešća, a pojedini su čestitali pobednicima uz priznanje da ovakvu vrstu zagonetke nikad ne bi rešili.

Foto: TV Pink Printscreen

Četvrta grupa ubrzo je počela sa rešavanjem zagonetke odmah nakon što je Veliki šef zvonom dao znak. Ushićeni takmičari sa nestpljenjem su tražili način za otkrivanje ključa koji otvara vrata sudnice. Učesnici u ovoj grupi su Bane, Janjuš, Marko, Milica, Andrijana, Jelena, Nikola i Tasa.

Foto: TV Pink Printscreen

Među najupornijima bili su Janjuš, Bane i Matora koji su i te kako želeli da kroz vrata sudnice izađu kao pobednici, a Milica je bila jedna od onih koje smatraju da se strpljenjem sve može rešiti brže i lakše.

Nakon što je Veliki šef najavio da je vreme za rešavanje zadatka koji ih vodi ka ključu isteklo, takmičari su razočarani napustili prostoriju. Iako su poraženi ovom igrom ostali bez nagrade, takmičari su bili zadovoljni samim učešćem. U linku koji se nalazi ispod ovog teksta pogledajte kako su se takmičari snalazili u ovoj igri:

K.R.

#Jovana Tomić Matora

#Marko Janjušević

#Savka Gazivoda - Saška Karan

'