AKTUELNO

Ipak su im samo oči gladne?!

Božićni dan ukućani najvećeg, najskupljeg i najgledanijeg rijaliti programa koji je u prvim minutima pre četiri meseca osvojio srca publike širom regiona - "Zadruga", proveli su žaleći se da nemaju šta da jedu.

Foto: RTV Pink

Zanimljivo je da stanari već neko vreme jedni od drugih kriju hranu iza kreveta u spavaćoj sobi, a već danima zadrugari imaju hrane i više nego obično, zbog praznika koji su u toku. Šta je sve od namirnica prošlo kroz Belu kuću i šta su sve ukućani pojeli proteklih dana, večeras je u emisiji saopštila voditeljka voditeljka Dušica Jakovljević.

Foto: TV Pink Printscreen

Idemo po danima. 30. decembra: prase i jagnje. 31. decembra: prase, sarma, predjelo i salata. Prvog januara sva hrana bila besplatna. 2. januara: tepsica prebranca, šerpu sarme, četiri teprije pite, šest paketa ribe, turšiju, tri paketa kolača, rusku salatu, šest paketa roštilja, tri mimoza salate, dva suva mesta, dvadeset hlebova i pet paketa kolača. 4. januara: pet kilograma jabuka, pet kilograma pomorandži, pet kilograma mandarina, pet kilograma kupusa, pet kilograma šargarepe i tri kilograma limuna - saopštila je Dušica i dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

U međuvremenu ukućani su išli u kupovinu, ali se nisu dobro organizovali, već su umesto hrane kupovali kreme i ostala sredstava za higijenu. Takođe, zadrugari su danas povodom Božića, dobili česnicu i vino, a za ručak su trebali sami da se snađu, ali oni to na kraju nisu uradili. Podsetimo "Zadruga" funkcioniše kao realan život!

PROČITAJTE: ZDRAVLJE JOJ UGROŽENO: Jelena Golubović HITNO NAPUSTILA ZADRUGU! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Dušica Jakovljević

#Hrana

#Rijaliti Zadruga

'