AKTUELNO

Ni Ljubinka sada više nema, razvodi su ovde glavna tema. Luna, Sloba sa njima i Kija, zahuktala se španska serija - neki su od stihova "Pesme o zadrugarima".

Danas su pojedini učesnici kažnjeni zbog spavanja i nakon muzike za buđenje, a sada je u Belu kuću stiglo još jedno pismo Velikog šefa, ali ovog puta sa lepim vestima. Pevač Sloba Radanović i novinar Milan Milošević dobili su zadatak da napišu pesmu o svim zadrugarima, a sada je došlo vreme da njihovi cimeri čuju pesmu i da oni budu nagrađeni.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, Sloba i Milan su napisali pesmu o svim zadrugarima. Sada je vreme da svi čujete šta su oni smislili. Kako se nama jako dopala ova pesma, oni su nagrađeni sa po 1.000 dinara - pročitala je Ana Korać pismo.

Svi zadrugari su sa nestrpljenjem čekali da čuju šta su to o njima napisali njihovi cimeri.

Pesma je šaljiva i na neki način i podrugljiva, nemojte da se ljutite - rekao je Sloba.

Foto: TvPink Printscreen

U zadruzi ludilo do daske, kuća gori sad padaju maske. Hrane nema cigare pri kraju, jedni druge jeftino prodaju. U rajskom vrtu nema šale, zadrugari beže od štale. Ni Ljubinka sada više nema, razvodi su ovde glavna tema. Luna, Sloba sa njima i Kija, zakuhtala se španska serjia. Ko je žrtva, a ko nosi lentu, još se ne zna u ovom momentu. Maca pati oterao je Bora, sad za drugog veriti se mora. Bradavice u prvom su planu u haljinu ne mogu da stanu - glasi početak njihove pesme.

Celu "Pesmu o zadrugarima" možete da pročitate OVDE.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

U ovoj pesmi našli su se svi zadrugari, čak i neki koji više nisu u Beloj kući. Svim zadrugarima svidelo se ovo umetničko delo Slobe Radanovića i Milana Miloševića, a kakve su njihove reakcije, pogledajte u nastavku.

Autor: J. V.

#Milan Milošević

#Pesma

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'