AKTUELNO

Vratila joj milo za drago?

Kada ju je pre nekoliko meseci ugledala na vratima "Zadruge", malo je reći da se Mina Vrbaški zaledila, jer je videla svoju staru, a nekada i najbolju drugaricu Anu Korać, sa kojom je privatno ranije i živela u istom stanu.

Foto: Printscreen Youtube

Samo nekoliko dana pred Anin ulazak u najgledaniji rijaliti program na Balkanu, Mina Vrbaški negativno je pričala o Ivanjičanki i njenim drugaricama, zbog čega se kasnije preznojavala.

Foto: RTV Pink

Nešto kasnije, Mina Vrbaški je odlukom publike napustila "Zadrugu", a Ana Korać trenutno je vođa svojim cimera u šou-programu koji je oborio sve rekorde. I taman kada su mnogi pomislili da su odnosi starih prijateljica isti kao nekada, Mina je sve to demantovala objavom na svom Instagram nalogu.

Foto: Printscreen Instagram

Naime, Vrbaški je objavila privatni snimak Ane Korać, na kome je Ivanjičanka bez gornjeg dela odeće na sebi. Ovaj prilog, na zvaničnom profilu Mine Vrbaški, bio je dostupan svega nekoliko minuta, jer je bivša učesnica "Zadruge" isti obrisala, međutim bilo je kasno.

Foto: Printscreen Instagram

Može! - čuje se Minin glas u video-materijalu, nakon čega Ana Korać izlazi pred objektiv kamere njenog mobilnog telefona, sa svojim ogromnim atributima, a zatim počinje da igra.

Foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, kada je Mina Vrbaški negaitvno komentarisala Anu Korać, a ona bila u spoljnjem svetu, Ivanjičanka je na svom profilu tada okačila potpuno golu fotografiju ove bivše zadrugarke. A kako je izgledao ulazak Ane Korać u "Zadrugu", kao i Minina rekacija tada, prisetite se klikom na video-klip ispod.

PROČITAJTE: NEBITAN SI, NE ZNAŠ DA PEVAŠ: Dok ga je Kija DIZALA U NEBESA, Luna najstrašnije spustila Slobu pred svima! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Ana Korać

#Mina Vrbaški

#Rijaliti Zadruga

#Soraja Vučelić

'