AKTUELNO

Iako je poznato da produkcija svakodnevno brine o zdravstvenom stanju ukućana u najpopularnijem rijaliti programu, Nemanja Đerić Đekson uprkos tome pokušava da nađe razlog da napusti Belu kuću.

I pored toga što su svi zadrugari pod dvadesetčetvoročasovnim nadzorom produkcije brine o svim ukućanima ponaosob, Nemanja Đerić Đekson se svakodnevno žali kako ima tegobe, a sada je na red došao i zub.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Iako je, nakon što se žalio na bol koji je osećao u zubu, hitno zbrinut u jednoj stomatološkoj ordinaciji, Drvo mudrosti ga je pozvalo na razgovor u kojem je želeo da čuje kako se zadrugar trenutno oseća.

Foto: Printscreen Youtube

Brate, ne znam šta se dešava, ali boli me zub, kapiraš? Želim mog stomatologa, hoću u stvari da izađem napolje. Dajte mi samo 5 minuta da porazgovaram sa vama da vam nešto objasnim, ko zna šta me sve čeka napolju. - žalio se Đekson.

Nakon što mu je Drvo mudrosti saopštilo da će dobiti sve što traži, ali pod uslovom da obavi tajni zadatak, Đekson je javno priznao:

Koliko ste vi jaki u stvari, pa vi ste najjača produkcija, ovo je najbolji rijaliti! - rekao je ukućanin.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Inače, pre samo nekoliko dana, Drvo mudrosti je predložilo Đeksonu da će dobiti sve što bude tražio i biće bogato nagrađen ukoliko obavi tajni zadatak. Ukoliko do pravoslavne Srpske nove godine ne bude komunicirao ni sa jednim od zadrugara, a u obavezi da bude u njihovom prisustvu, može da bira šta god želi za uzvrat. Šta je Đekson na ovo odgovorio i kako je Drvo mudrosti odreagoavlo na njegove žalbe pogledajte u videu koji se nalazi ispod ovog teksta.

Autor: K.R.

#Nemanja Đerić Đekson

'