AKTUELNO

Zadrugari prokomentarisali pismo Velikog šefa.

Veliki šef se po drugi put obratio zadrugarima i opomenuo ih da je komuniciranje putem pisama i šaptanja strogo zabranjeno. Kako je Luna Đogani napisala svom dečku Slobi Radanović ljubavno pismo povodom 4 meseca veze, a Jovana Tomić Matora  svojoj simpatiji Sanji Stanković, on je insistirao da zna detalje.

Foto: TV Pink Printscreen

To pismo je lične prirode, što sam pisala Sanji. Ništa nije sa spoljnim svetom, izjava ljubavi. To su neka moja osećanja koja ne želim da podelim ni sa kim, samo sa Sanjom. Prihvatam svaku odgovornost i kaznu - bila je jasna Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

U tom pismu ne piše ništa što ne treba da se zna. To je pismo bilo znak pažnje, jučerašnji datum. U tom pismu piše sve što je do sad rečeno milion puta javno i što se zna - rekao je Sloba

Dok je Ana Korać čitala pismo Velikog šefa, Kristina Kockar je prokomentarisala "kao  osnovna škola", misleći na njegovo ponašanje, što je Slobi zasmetalo, i tražio joj da prokomentariše zbog čega je to rekla.

Foto: RTV Pink

Nisam htela da komentarišem, ali Slobodan mi je dao povoda. Naravno da svako ima pravo na intimno dopisivanje, ali s obzirom na to kako kaže Mića, mi smo potpisali ugovor da sve mora da bude javno, da nije tako mi bi se svi dopisivali, pa sad ko zna šta tu piše. Samim tim i moje pismo je pročitano, što sam htela da pošaljem mami. Mene ne interesuje zaista šta piše u tom pismu, mislim da sam ja poslednja osoba koju treba to da interesuje - iznela je svoje mišljenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad si ti to dobijala, nije ti bila osnovna škola, znaš - bio je ljut Sloba.
Ja jesam dobijala dosta pisama od Slobodana i čuvam ih i dalje i čuvaću ih. To je sve lepo, želim da ih čitam kad budem stara baka i da se setim toga. Samo kažem za njegovo ponašanje - ispravila se Kristina.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: ŽELJAN SAM TE DANIMA: Sloba RASPAMETIO Kiju, Luna tužna i UTUČENA! (VIDEO)

Sve ovo su pored glavnih aktera prokomentarisali i ostali zadrugari, a sve to možete pogledati u video-snimku koji se nalazi ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Jovana Tomić Matora

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'