AKTUELNO

Posle njene ispovesti možda će neke stvari biti jasnije.

Pre nego što je otišla na spavanje, Dragica Janičić morala je sa nekim da podeli osećanja koja gaji prema Nemanji Đeriću Đeksonu, pa je rešila da se ispovedi jedinoj budnoj zadrugarki Nadeždi Biljić, kojoj se u potpunosti otvorila.

Foto: TvPink Printscreen

- Večeras sam ja ušla u sobu, on mi prebira krevet. Počni od sebe - da tebi neko prebira krevet, kome ti svaki dan daješ nešto, kako bi se osećala? Ako sam ja čovek prema tebi, ne možeš ti biti džukela prema meni. Ne može, shvati! Znači, pet dana funkcionišemo top zato što mu dajem sve. P*zdim zato što misli da mi se sviđa, ja imam ozbiljnu vezu napolju! Sad sam mu rekla da mi se ne sviđa... Kulirala sam ga deset dana. On je retard, ne mogu da mu nacrtam da se on meni ne sviđa - rekla je, između ostalog, Dragica, koja je u jednom trenutku kroz šapat spomenula i ukradeni novac ovonedeljnog vođe Nene Petrović, ali i nju samu i njenu drugaricu Sašku Karan, čime je direktno sebe i Đeksona osumnjičila za krađu.

Foto: TvPink Printscreen

- Ma, batali s njom spiku o meni, molim te - zamolio je Đekson Nadeždu i otišao da spava. Međutim, Dragica je ubrzo nastavila priču o zadrugaru za kojeg svi smatraju da je njena tiha patnja.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja sam previše dobra osoba, kapiraš, ali ništa uradila nisam. Mini sam rekla sve vezano za njega. Nemamo problem, on ima trip. Dok je Mina bila ovde, ja nisam imala nijedan problem s njim. On ima problem, jer misli da je dobar j*bač, da je prikazan kao takav, a nije. Ja njega obožavam, ali kunem se u brata da ništa ne osećam prema njemu - pravdala se Dragica, a onda se, nakratko, ponovo vratila na priču o ukradenom novcu.

Foto: TvPink Printscreen

Ako Nena i oni saznaju, meni će Nena džigericu izvaditi. Miljana je zvala Sašku u garderober, Saška joj je dala pare. Ona je meni dala pare da joj prebrojim, ja sam uzela, krijući odnela pare u hotel - poverila se Dragica Nadeždi.

D. T.

#Dragica Janičić

#Nadežda Biljić

#Nemanja Đerić Đekson

'