AKTUELNO

Ona je uklonila čak i rebra kako bi joj struk bio uži i kako bi ličila na popularnu lutku.

Ćerka popularne glumice koja ne krije da je zavisna od plastičnih operacija potrošila je čak 350.000 dolara kako bi dostigla željeni izgled.

Kloi Latanzi, naslednica Olivije Njutn Džon, koja je širokoj publici poznata po ulozi u filmu "Briljantin", zbog toga se nalazi na meti kritika stručnjaka, koji tvrde da je preterala i da je potpuno uništila lice.

- Preterala je sa povećanjem usana i grudi i uopšte ne liči na sebe. Izmenila je celo lice, ne liči na sebe i izgleda zaleđeno - prokomentarisala je doktorka Dženifer Levin.

Foto: Instagram

Mnogi ljudi na društvenim mrežama pišu da su operacije posledice narkotika koje je koristila, ali je ona napisala demant na Instagramu.

- Nisam glupa, nisam narkomanka, imam dobro srce. Znam da nisam glupa, ali kad ti to neko kaže nekoliko puta, ipak zaboli - napisala je ona na ovoj društvenoj mreži.

Prema nekim izveštajima, ona je uklonila čak i rebra kako bi joj struk bio uži i kako bi ličila na barbiku.

Foto: Instagram

Izvor blizak njoj tvrdi da je ona patila od dismorfije i nije mogla da se zaustavi kad su plastične operacije u pitanju, pa se potpuno izmenila.

- Kloi je potpuno opsednuta izgledom barbike i nikad joj nije dosta. Koliko god mršavo izgledala, ona uvek želi da bude još mršavija - tvrdi izvor.

Smatra se da je Kloi koristila i filere i botoks pored toga što je uvećala grudi i usne.

Foto: Instagram

- Olivija kaže da Kloi lako razvija zavisnost i da je opsednuta nekim stvarima - otkriva izvor.

Popularna glumica ipak nije pobornik plastičnih operacija, ali je priznala da je razmišljala o njima, kao i da je jednom prilikom pobegla sa stolice u jednom ordinaciji.

Autor: V. T.

#Olivija Njutn Džon

#Plastične operacije

#glumica

'