AKTUELNO

Shvatila da on nije za nju.

Maca Diskrecija je definitivno odlučila da Bora Santana nije dečko koji njoj odgovara i da ne želi da trpi poniženja koja doživljava od njega. Iako je sve izgledalo kao prava bajka, Maca je posle jutrošnje svađe konačno presekla.

Foto: RTV Pink

Shvatila sam neke stvari između Bore ološa, nekako sam sve sagledala stvari. Shvatila sam da ni u jednom trenutku nije branio i da me napada sa tim ljudima koji mene mrze, znači da me stvarno ne voli. Jedno priča, a drugo radi. Verovao je Miljani koja je došla i koja je rekla za mene svašta, da sam k*rva i slično, a zatim je masira. Međutim, ja na to nisam ljubomorna. Mogu reći da sam srećna, jer sam ga prevazišla. Stavila sam na ovo veliku tačku - bila je odlučna Maca.

Foto: TvPink Printscreen

Maca je odličan primer da se lako može zaboraviti jedna ljubav ako se drugoj pruži šansa. Ona se danas u Rajskom vrtu poverila Drvetu mudrosti da ima simpatije prema Marku Miljkoviću.

Možda me malo zanima Marko Miljković, za sada se družimo. Zaljubila sam se u Boru i odljubila sam se danas. Vreme prolazi. Danas sam se odljubila i sagledala stvari i ima dosta toga što je meni on uradio loše - rekla je Maca.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: SVAKA TAČKA NJENOG TELA ME JE INSPIRISALA: Razočaran Đekson prisetio se detalja veze sa Tijanom! (VIDEO)

Detaljnije o onome što je rekla Maca možete pogledati u video-snimku koji se nalazi ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Bora Santana

#Maca Diskrecija

#Marko Miljković

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'