AKTUELNO

Nakon pomirenja, Gordana je imala jednu veliku želju.

Stanovnici Bele kuće imali su danas mogućnost da vide strastvene poljupce Teodore Džehverović i Anđela Rankovića nakon pomirenja u pabu, a pevačicina mama Gordana je bila šokirana onim što je videla. Iako je bila srećna zbog toga što je konačno sve u redu u njihovom odnosu, ona je potražila Teodoru jer je imala nešto važno da joj kaže.

Iako su mnogi pomislili da će joj majka pridikovati zbog toga što neke stvari radi u javnosti, a svesna je da je gleda širi auditorijum uključujući i njenu porodicu, ona je rekla nešto sasvim drugo:

Foto: TvPink Printscreen

Ja mislim da nakon svega on treba da ti da verenički prsten. Da se vi lepo verite i da napravimo svadbu. 'Ajde iskreno, je l bi se udala za njega? - pitala je Gordana.

Teodora je bila presrećna zbog pomirenja, ali i u neverici šta je uradila i kako je smela da dozvoli da to vidi njena majka.

Otkad sam te začela, ti si mala od skandala. Samo praviš sr*nja. Ja ne znam, samo skandale praviš - rekla je Gocqa.

Nakon ovog razgovora, Anđelo je prišao i pozvao svoju miljenicu da se prošetaju s obziro na to da je izjavila da je mnogo boli glava.

Foto: TvPink Printscreen

Udarili te hormoni zbog nedostatka se*sa, zato te boli glava, 'ajde izađi napolje malo na svež vazduh. - rekao je Anđelo

Šta je Teodora odgovorila povodom Gordanine konstatacije da bi trebalo da bude verena, pogledajte u linku ispod.

K.R.

#Anđelo Ranković

#Gordana Džehverović

#Teodora Džehverović

'