AKTUELNO

Svi su igrali i pevali sa njim!

Trinaestogodišnji Luka Davidović iz Banja Luke u večerašnjoj emisiji najgledanijeg dečijeg takmičenja "Pinkove zvezdice" napravio je atmosferu za pamćenje. On je odlučio da se predstavi pesmom Prljavog kazališta "Kiše jesenje", zbog čega je Goca Tržan odmah dala svoj glas, jer je bila oduševljena što je neko, napokon, odlučio da nju otpeva.

Foto: TvPink Printscreen

Pored toga što je napravio atmosferu za pamćenje, gde je ceo studio, pa i žiri, igrao i pevao sa njim, Luka nije uspeo da se plasira direktno u peti krug. Naime, iako je u jednom trenutku imao svih pet glasova žirija, Leontina Vukomanović odlučila je da povuče svoj glas.

Foto: TvPink Printscreen

Nije bilo dobro pevački. Koliko god bilo simpatično, ti si kao pojava digao atmosferu i čak mi se dopada tvoj stajling, imaš drajv u glasu, međutim tako neke bezveze karakteristike su me spustile dole. Mnogo pevaš legato ovu pesmu i to je potpuno netačno, ali imao si neka ispevavanja koja ne priliče pesmi i nije to bilo dovoljno ubedljivo - obrazložila je Leontina svoju odluku.

Foto: TvPink Printscreen

Sergej Ćetković otkrio je da je Luka bio specijalni gost na njegovom koncertu u Banjaluci, na kom su se sjajno proveli:

Luka i ja smo imali nastup u Banjaluci, bio je moj specijalni gost, samo što nije tad imao ovaj autfit o kom ja moram da razmislim za svoje nastupe. Leontina ti je dobro rekla, ti si bio opušten, ali nedovoljno da bi ovu pesmu izveo na pravi način. Ali nije bilo nimalo loše, publika je bila na nogama, svi smo pevali i igrali sa tobom, napravio si atmosferu i to je najvažnije - rekao je Sergej.

Foto: TvPink Printscreen

Svaka čast što si se potrudio za stajling, potrudio si se. Bio si dobar, ali kad te vidimo tako skockanog, onda očekujemo od tebe neko zrelije pevanje. Tako prosto zračiš, samo se potrudi da to bude uverljivije. Tako si se obukao kao neki šmekerčić, tako moraš da pričaš priču, čisto da nešto malo odglumiš - poručila mu je Jelena Tomašević.

Foto: TvPink Printscreen

Luka će se, nema sumnje, potruditi u baražu, a kakav je bio njegov nastup i kako je izgledao stajling koji su svi pohvalili, pogledajte u snimku:

Autor: N. Vujčić

#Luka Davidović

#Pinkove zvezdice

'