AKTUELNO

Na kanalu Televizije Pink upravo je počela 11. epizoda najgledanijeg muzičkog takmičenja za decu.

Treća sezona emisije "Pinkove zvezdice" uveliko je u toku. Publika, ali i članovi žirija, već sada imaju svoje favorite, a u poslednjoj emisiji drugog kruga sve od sebe daće talentovani mališani kako bi obezbedili sebi mesto u trećem krugu.

Foto: YouTube screenshot

Marijana Mićić je poželela dobrodošlicu svima i istakla da jedva čeka da čuje talentovane mališane.

- Imao sam pojačanje prošle nedelje. Helena mi kaže da sam super, samo pohvale imam. Ona mi kaže "Tata ti si superheroj" - otkrio je Sale Tropiko utiske iz prošle emisije.

Foto: YouTube screenshot

- Prvi put vidim da je haljina kratka odzgo, ajde odozdo, i gore ti fali malo materijala. Ako ti je za neku utehu, tvoja pamet uvek je obrnuto proporcionalna tvom dekolteu. Kritikujem te stalno, a red je i da te pohvalim. Ti si meni, evo već treću godinu fantastičan sagovornik i divno se ponašaš prema našim mališanima. Uvek svi pričaju o žiriju. Ajde sad malo da pričamo o Marijani koja je zaista fantastična drugarica  - rekla je Leontina.

Foto: YouTube screenshot

Svi članovi žirija su pohvalili Marijanin izgled i složili da se da večeras izgleda kao iz bajke.

Foto: YouTube screenshot

U večerašnjoj emisiji su pravila ista, žiri svojim glasovima odlučuje ko prolazi u treći krug, a ko će se za nastavak takmičenja boriti u baražu. Sledeća emisija je baražna, kada će mališani koji su imali po četiri glasa u dosadašnjem takmičenju dobiti još jednu šansu.

J. Vučić

#Marijana Mićić

#Pinkove zvezdice

#emisija

'