AKTUELNO

Ovoj takmičarki je malo falilo da dobije svih pet glasova.

Mila Stamenović ima 11 godina i iz Beograda je. Mila se večeras predstavila pesmom grupe Zana "Što ne znam gde si sad". Ona je dobila četiri glasa žirija budući da je Leontina ovog puta ostala dole. Mila će se za prolazak dalje boriti u baražnom delu emisije.

Foto: YouTube screenshot

Foto: YouTube screenshot

- Meni je ovo bilo okej. Ali ti si sve vreme gledala hoće li se podići svi. Ja bih savetovao svima da zanemare to koliko je stolica gore. U deonicama gde nema reči, budite i dalje u pesmi, neki pokret, ples - savetovao je Sergej ovu takmičarku.

Foto: YouTube screenshot

- Ima lepu boju glasa i muzikalna je, to stoji. Ali bilo je nekako nevešto. Na kraju fraza taman se nasluti da ima vibrata i pobegne. A pošto vidim da možeš da ga proizvedeš, nemoj da ti beži vibrato, nekako je bio više "tremato", što mi kažemo. Samo ga uhvati, utegni ga malo i da izvedeš to kako treba. Mislim da bi bila i petica da si bila samo malo sugestivnija u svom pevanju - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: YouTube screenshot

-  Prirodno je da u drugom krugu imaš veća očekivanja, ali to sve treba da zanemariš. Kada izađeš na binu moraš ludo da se zabaviš, trebalo bi da pevaš opuštenije, bila bi mnogo slađa. Uopšte nije bitno da li ćeš proći u treći krug, bitno je da si dala sve od sebe, a večeras nisi dala sve od sebe i zato je četiri. Za baraž se opusti - rekla je Goca Tržan.

Foto: YouTube screenshot

- Sve su ti rekle moje drage kolege. Ja mogu samo da dodam da si prelepa devojčica i da imaš prelepu boju glasa i da si me vratila u neko drugo vreme ovom lepom pesmom koja se u stvari ovako i peva. Generalno, to je to pevanje, a sad što ti fali malo vibrata, to ćeš popraviti - rekao je Sale Tropiko.

J. Vučić

#Mila Stamenović

#Pinkove zvezdice

'