AKTUELNO

Ova takmičarka je žiri ostavila bez daha i izmamila gromoglasan aplauz.

Anđela Koruga je takmičarka koja ima 14 godina i dolazi iz Novog Sada. Anđela je večeras otpevala pesmu "Something new". Ova takmičarka je raspametila članove stručnog žirija koji nije krio oduševljenje njenom interpretacijom.

Foto: YouTube screenshot

- Počastvovana sam da budem deo ovog žirija i da slušam tebe uživo. Stvarno, samo to mogu da kažem. Počistila si scenu i sve nas ovde. I rekla "samo da vidite, e sad ćao". Takva lakoća u pevanju, takva lepršavost, nestvarna si. Ma ovo je dvadesetica, bravo, Anđela, bravo - rekla je Goca Tržan.

Foto: YouTube screenshot

- Ovo je ono kad ti daju pet plus u školi, nemaju šta da ti zamere. Baš si nas počastila, hvala ti na tome. Uživali smo slušajući te i ova pesma kao da je pisana za tebe - rekao je Sale Tropiko.

Foto: Printscreen Youtube

- Ja prosto ne mogu da nabrojim šta je sve valjalo kod tebe. Toliko je svega bilo! Prvo tvoj izraz lica koji kaže da potpuno uživaš u pesmi, drugo, pesma koja ti potpuno leži - rekla je Leontina.

Foto: YouTube screenshot

- Ovo je bilo fantastično, uživala sam! Hvala ti što si nam priredila fantastičnu interpretaciju - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: YouTube screenshot

J. Vučić

#Pinkove zvezdice

'