AKTUELNO

Neće im biti nimalo lako!

Kako su se za stolom otvorile skoro sve karte, kada su u pitanju osobine, karakteristike i tajne svakog ukućana ponaosob, na red je došao još jedan zadatak na osnovu kog će takmičari izneti svoje mišljenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Veliki šef poslao je pismo koje je zasigurno izazvalo veoma burne reakcije kada su svi ukućani počeli da komentarišu na ovu temu.

Dragi zadrugari, u protekla četiri meseca ste se jako dobro upoznali, a s obzirom na to da ste 24 časova zajedno, pretpostavljamo da sve znate jedni o drugima. Vaš zadatak je da glasate koja je osoba najnegativnija. Glasaćete svi, bez uticaja jedni na druge. Kada izaberete, treba da objasnite zbog čega ste došli do zaključka i šta je ta osoba uradila pa ste pomislili da je takva. Ne možete da glasate za sebe, ni za one za koje znate da se neće ljutiti - Vaš Veliki šef.

Kada su čuli da su svi u obavezi da javno kažu ko im najviše stvara tenziju i negativnu energiju u Beloj kući, takmičari su bili svesni da će im ovaj izazov doneti još novih uzbudljivih dešavanja.

Foto: Zadruga - RTV Pink

* Za najnegativnijeg zadrugara glasajte OVDE *

Ko je po vašem mišljenju najnegativniji zadrugar? Kakve su bile reakcije svakog od njih nakon ovog pisma i u koga su bili uprti svi pogledi možete pogledati u nastavku.

K. R.

#Rijaliti Zadruga

'