AKTUELNO

Glumac i njegova supruga već neko vreme imaju probleme.

O ljubavi ali i problemima u braku glumca Vila Smita i njegove supruge Džejde piše se već godinama, a oni su nedavno proslavili 20. godišnjicu braka.

Oni su nekoliko puta demantovali da se razvode, kako su strani mediji izveštavali, a sada su njihovi prijatelji otkrili da su krenuli na bračno savetovanje i da će se razvesti ukoliko to ne urodi plodom i strahuju da će problem nastati oko podele imovine vredne 270 miliona dolara.

- Oni skoro uopšte ne provode vreme zajedno, ali se ljudi bliski njima nadaju da će shvatiti koliko vole jedno drugo. Oni sad aotkrivaju lepote samačkog života u kom uživaju i deluju srećniji dok su jedno bez drugog - rekao je izvor blizak njima.

Ipak, on naglašava da se njih dvoje vole, ali da nikad nisu bili "tipičan bračni par" i da ne vole da se osećaju previše obavezano.

PROČITAJTE JOŠ: NESTAO BRAT POZNATE GLUMICE, ona očajna ZAMOLILA SVE ZA POMOĆ, a onda su do nje stigle TRAGIČNE VESTI! (FOTO)

Oni koji su bili inspirisani njihovom ljubavlju, koju su bez problema javno pokazivali, tužni su zbog ove vesti, pa s enadaju da će u bračnom savetovanju oboj epronaći slamku spasa za svoj dve decenije dug brak.

Autor: V. T.

#Razvod

#Vil Smit

'