AKTUELNO

Ovo je jedna od olakšica.

Veliki šef je priredio ljubavnim parovima specijalno veče. Naime, oni su bili odgovorni za čuvanje kaveza u kome su se nalazili slatkiši i mnogobrojne namirnice.

On je toku večeri "bombardovao" stanovnike Bele kuće pismima i u svakom od njih je pisala po neka nova informacija koja će im biti korisna za uspešnu realizaciju zadatka.

Foto: Printscreen Youtube

Dragi zadrugari, kao što rekosmo u toku ove posebne večeri počeće specijalni zadatak za ljubavne parove i ovog puta naglašavamo da ukoliko bilo ko od vas uzme bilo šta iz kaveza, tog trenutka će zadatak proglašen neuspešnim... A sada evo olakšavajuće okolnosti koja će sigurno pomoći da zadatak bude uspešan i da osvojite ključ od kaveza. Među čuvarima kaveza ima vas 12, ali od vas 12 u svakom momentu mora biti 11 zadrugara. Jedan od vas može biti u toaletu, kupati se, šetati se, može da radi šta god želi. Ostalih 11 mora biti pored kaveza. A sada je vreme da čujete otežavajuću okolnost. Naime, slatkiši i namirnice koji su u kavezu ne vole tišinu, ni Veliki šef kod koga je ključ od kaveza ne voli tišinu, ni gledaoci po svemu ne vole tišinu...Čuvari, u svakom trenutku pored kaveza u toku svih 48 sati se mora čuti pesma - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: Printscreen Youtube

Zadrugari se nisu obradovali ovoj olakšici, već je odmah nastalo polemisanje kako će uspeti u izazovu Velikog šefa. Ipak, činjenica da će ovo specijalno veče provesti uz vesele note im je davalo nadu da im predstoji uzbudljiva noć.

Pročitajte još: Bane se totalno razočarao u svoju VELIKU LJUBAV, a evo i koji postupak Marije Ane ga je povredio! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u video-snimku ispod teksta.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Veliki šef

#Zadruga - RTV Pink

'