AKTUELNO

Pale teške reči i strašne uvrede.

Miljana Kulić saznala je da joj nedostaje mleko, voće i još poneke namirnice koje su joj poslali roditelji. Nakon ovoga, ona je napravila haos u Beloj kući. Prvi na udaru bili su Luna Đogani i Sloba Radanović.

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

- Sloba je prvo tražio od mene voće jer Luni nije bilo dobro. Dala sam mu. Pre tri dana sam ga uhvatila kako mi uzima iz torbe voće. Danas sam dok sam spavala videla kako mi Luna uzima nešto iz torbe - pričala je Miljana prisutnim zadrugarima a onda je u prostoriju ušao Sloba.

- Prišao sam tvom krevetu samo da ti pomognem da očistiš da ti podignem krevet – pravdao se Radanović, ali Miljana nije imala milosti prema njemu.

- Ušao si u rijaliti da prevariš ženu. Šta je sa tobom i sa tim ku*vama ceo život? U Zadruzi dva ova tvoja raščupana ku*va će da bude trudna, a ti ćeš da nađeš neku novu, onda će ova da uđe sa detetom - vikala je Kulićeva.

Foto: Printscreen Youtube

POGLEDAJTE JOŠ: POBUNA ZADRUGARA! Saška OPELJEŠILA ukućane do GOLE KOŽE, njih osmoro morali su da joj plate! (VIDEO)

Nakon ove žestoke rasprave u razgovor se uključila i Luna kojoj se Miljana takođe obratila neprijateljskim tonom.

- Ti se, drveni advokatu, ne javljaj. Ti si posebna priča, tebe nije imao ko da vaspita. Ti si mrtva patka... Ujutru ustane, obuče se, gleda kao krava u šarena vrata. Ti meni pretiš? Možeš u du*e da me poljubiš - odbrusila je Kulićeva Luni.

Snimak ove rasprave pogledajte u snimku ispod.

R. L.

#Luna Đogani

#Miljana Kulić

#Sloba Radanović

'