AKTUELNO

Iako važi za najstrožeg člana žirija, njemu je Goca omiljeni.

Ni ovog petka članovi žirija najgledanijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" sigurno neće ostati ravnodušni na nastup trinaestogodišnjaka iz Sombora, Luke Škibole, koji je pokazao da poseduje odlične vokalne sposobnosti i svojom šarmantnošću osvojio srca milionskog auditorijuma.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

On je za naš portal otkrio da nema tremu prilikom nastupa, već je samouvereno prikazuje svoj talenat koji ga je zasluženo doveo na ovu scenu, a evo šta je svrha njegovog prijavljivalja za ovo muzičko takmičenje.

Prijavio sam se za "Pinkove zvezdice" da bih pokazao šta mogu. Pošto radim ono što volim, nemam tremu - kaže Luka.

Njegov omiljeni član žirija je Goca Tržan, te će mu večeras nedostajati njeni komentari, pa čak i ako su kritike u pitanju.

Goca Tržan mi je najdraži član žirija, najprijatnije je kada razgovaramo sa njom, da nam vetar u leđa. Kada dobijem kritiku uopšte ne me pogodi zato što znam šta treba da popravim za sledeći put - iskren je ovaj trinaestogodišnjak.

Za njegov dosadašnji plasman je zaslužna komšinica Marizela, koja ga podučava tehnikama pevanja, a samostalno donosi odluku u izboru pesme.

Luka je istakao da se sa drugarima koje je upoznao na ovom takmičenju ne druži privatno zbog toga što živi u Somboru, ali mu to ne predstavlja prepreku da se sa njima čuje svakodnevno telefonom ili na društvenim mrežama.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Njegov fah su definitvno pop pesme, što se da i primetiti na svim njegovim prethodnim nastupanjima, ali nijednu od njih ne može da izdvoji kao omiljenu.

Pored Luke, na sceni će se pojaviti još osam mališana koji će pokazati svoj talenat, zato ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja, "Pinkovih zvezdica", večeras posle 21:30h samo na TV Pink!

D. B.

#Goca Tržan

#Jelena Tomašević

#Leontina Vukomanović

#Luka Škibola

#Milan Stanković

#Pinkove zvezdice

#Sergej Ćetković

#Takmičenje

#Televizija Pink

'