AKTUELNO

Sve je počelo od šoljice kafe.

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković od početka Zadruge imaju veoma blizak odnos. Ono što je sinoć zaparalo uši mnogima jeste činjenica da je Sanja za omiljenog ukućanina izabrala Andrijanu Radonjić.

Foto: Pink.rs, Printscreen youtube

Od jutros je odnos između dve zadrugarke i više nego zategnut. Sanja je odbila kafu koju joj je Matora skuvala što je izazvalo ogroman bes kod Tomićeve.

- Obećala mi je da ćemo se družiti, da ja tebi ne pričam, da ti ne crtam, čitaj između redova. Ja njoj verujem. Meni je više muka da budem ta koja čupa, koja voli, sama sam izabrala ali mi je sad muka. Svaki dan me pecka, kad se sa vama posvađa njoj je krivo, a kad se sa mnom posvađa, onda joj nije žao, jer zna da ću ja da dođem kod nje. Ona zna da ja ne mogu drugačije, ili nećemo da imamo nikakav odnos ili ćemo... - pričala je Jovana nepovezano i isprekidano, delimično sa Sanjom, a delimično sa Milanom Miloševićem.

Foto: Printscreen Youtube

PROČITAJTE JOŠ: Od muke joj se SLOŠILO: Nakon svađe završila je u toaletu, drugarice TRČALE ZA NJOM! (VIDEO)

- Ti si ta koja konstantno dolazi kod mene kad se posvađamo. Ja tebe volim i draga si mi ali me smaraš. Skloni se od mene više - vikala je Sanja uzrujano.

Matoru su Lepi Mića i Miki Đuričić izveli napolje kako bi se malo smirila ali nakon nekog vremena ona se vratila i nastavila svađu sa Stankovićevom.

Svađa ove dve zadrugarke je potrajala a delove njihove raspravke pogledajte u snimcima koji slede.

R. L.

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

'