AKTUELNO

Otvorila dušu!

Ljubavni trougao Luna Đogani, Slobodan Radanović i Kristina Kija Kockar obeležio je najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, "Zadrugu". Stalno se spekuliše o tome kome emocije rade, a ko je na koga postao imun.

Luna je u intervjuu sa Ognjenom Amidžićem priznala da posustaje i da joj je sve teže da funkcioniše sa svim što rijaliti nosi sa sobom.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo je definitivno moja životna škola, da mi je neko rekao da će biti ovoliko teško, ali i lepo i zanimljivo, nikada ne bih poverovala. Posle ovoga ću biti mnogo jaka i niko neće moći da me spusti. Sa Minom sam ok, ali ja ovde imam samo jednog prijatelja pored Slobe, a to je Jovana. Nju znam najviše, mogla bih da je izdvojim kao nekog ko mi je prijatelj. Ja Mini ne zameram ništa, ona je neiskusna, zaljubila se u Đeksona još prvi put kad je bila u ovde, ona je pokazala sve što je mogla, sve emocije prema njemu, mnogo je naivna i nezrela. Sa Teodorom nikad neću biti kao pre, bilo je tu mnogo svađa i loših reči, ali sada smo u mnogo boljim odnosima i to mi mnogo znači. Ona je jedna od boljih osoba u kući. Kada pogledam šta su mi drugi ljudi radili, ona je mala beba - zaključila je blogerka.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je prokomentarisala i Kiju, ali i njen odnos sa još zakonitim suprugom, a njenim dečkom, Slobom.

Po stoti put sam ispala naivna i glupa, majka mi je rekla da se sklonim od Kije, jer je to njeno druženje potpuno neiskreno, da se držim Slobe. I posle toga sam komunicirala sa njom. Jako se folira, nefer je, sa moje strane je od početka bilo sve iskreno i htela sam sa njom da budem ok zbog Slobe. Htela sam da spustimo loptu i da zbog njega budemo u korektnim odnosima, mislila sam da nema emocija između njih. Pogrešila sam, ona je i dalje zaljubljena u njega. Ja sam žena, vidim kako ga gleda i tako dalje. To što je bilo sa Filipom je samo neka priča usput i ponovo se vratila na Slobu. Teško to podnosim, ali nije to ljubomora. Ja sam ubedila sebe da nas niko ne može da razdvoji, kad nas nije razdvojila kad je ušla, neće ni sad. To je moja nemoć, umorna sam, ovde sam dugo, poželela sam svoju kuću, porodicu. Psihički sam nestabilna jer sam nemoćna. Ne vidi se sve, niti se čuje šta mi pričamo. Najviše pričamo o našim planovima za budućnost, svaki dan sam sve sigurnija da je on čovek sa kojim imam veliku budućnost - završila je Luna.

PROČITAJTE JOŠ: MATORA SE GUŠILA U SUZAMA ZBOG MILJANINIH REČI, SANJA JE TEŠILA: Ti imaš mene, idemo dalje! (VIDEO)

Kompletan razgovor Lune i Ognjena pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'