AKTUELNO

Pevačicina majka je progovorila i o se*su njene ćerke i Baneta.

Majka Nadežde Biljić, Slavica za naš portal otkrila je sve ono što je ovih dana potresalo učesnike ali i gledaoce najpopularnijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruga".

Foto: TvPink Printscreen

Čim je Nadežda ušla u Zadrugu odmah je imala konflikt sa Slobodanom Radanović. Iako je bila uverena da će najbolji odnos imati upravo sa pevačem, to se nije obistinilo, a Biljićeva je doživela šok nakon Slobine izjave da oni u stvari nisu prijatelji.

Takođe, veliku prašinu podigla je Nadeždina akcija ispod pokrivača sa Banetom Čolakom. Oni su oboje tvrdili da se među njima ništa nije dogodilo, ali pokrivač kojim su se prekrili pričao je potpuno drugu priču. Sve ovo je za naš portal prokomentarisala pevačicina mama.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: MOLIO JE DA NE POKAZUJE GRUDI: Bane Čolak totalno razočaran u potez svojih cimera! (VIDEO)

Meni je to sa Banetom smešna situacija. Miki je glavni producent te ljubavne priče i Nada je prihvatila njegovu igru. To je drugarski odnos i neka se druže. Ja mislim da ništa nije bilo između njih u krevetu, njih dvoje su mi tako simpatični i smešni. Miki je Baneta nagovarao na to, a on je dečko rekao da neće to tako i da Nada nije njegov tip. Mazili su se, pipkali... Malo mi je neprijatno da pričam o tome, Nada je tu ispala veliki džek - rekla je gospođa Slavica o spornoj situaciji ispod jorgan planine.

Pevačicina mama se osvrnula i na problem koji je njena ćerka imala sa Radanovićem, ali i na to što je Nadežda tvrdila da napolju poseduje dokaze protiv Kristine Kije Kockar.

Foto: TV Pink Printscreen

Eto, Sloba kaže da nisu bili prijatelji. To je nju jako razočaralo, i to je uticalo da se ona pogubi tako. Kad je shvatila šta je rekla za Kristinu, totalno se spetljala. Ne postoje nikakvi dokazi za Kristinu. Što se tiče Slobe, ona nije izlazila na kafu sa njim. Pevali su u tandemu skoro godinu dana i podrazumevalo se da su prijatelji. Bili su složni kao kolege i prijao joj je rad sa njim. Ne znam zašto je on tako odreagovao, bili smo šokirani, Nada nikada za njega ništa loše nije rekla. Lepo su se slagali na svirkama. Imali su prijateljski, kolegijalni odnos. To je nju toliko razočaralo, to joj je bio strašan nož u leđa - rekla je gospođa Slavica i dodala da bi posavetovala ćerku da se potpuno izoluje od trougla Sloba, Luna i Kija.

R. L.

#Bane Čolak

#Kristina Kockar

#Nadežda Biljić

#Slavica Biljić

#Slobodan Radanović

'