AKTUELNO

Tvrdi da do ogromnog novčanog gubitka nije došlo njenom greškom.

Lisa Mari Prisli nasledila je od slavnog oca Elvisa Prislija bogatstvo koje je bilo procenjeno na više od 100 miliona dolara kada je napunila 25 godina, a sada tvrdi da joj je ostalo samo 14.000 dolara.

Naslednica legendarnog muzičara prokockala je bogatstvo, ali kaže da do ogromnog gubitka nije došlo njenom greškom, već nestručnim rukovođenjem menadžera Berija Sigela.

Foto: Wikipedia

Lisa Mari Prisli (50) imala je samo devet godina kada je Elvis preminuo, a njeno bogatstvo u jednom trenutku procenjeno je na 100 miliona dolara. Kada je napunila 25 godina, nasledila je sav novac, kao i imanje u Grejslandu, koje je postalo turistička atrakcija. Međutim, kako Prislijeva naslednica tvrdi, od svega što je imala sada je ostalo svega 14.000 dolara.

Foto: Printscreen Youtube

Lisa Mari je za ogroman gubitak optužila bivšeg menadžera Berija Sigela, uz tvrdnju da je loše upravljao nasledstvom, a Beri je 2005. godine prodao čak i deonice firme "Elvis Presley Enterprises". Ona mu je to oštro zamerila, dok menadžer tvrdi da je to uradio kako bi vratio njene ogromne dugove.

Foto: Wikipedia

Elvisova mezimica takođe navodi da je gotovo sav novac nestao zbog Berijevog investiranje u "Core Entertainment", kompaniju koja stoji iza Američkog idola, koji je bankrotirao pre dve godine, tako da je i taj novac izgubljen.

Pink.rs

#Elvis Prisli

#Nasledstvo

'