AKTUELNO

Pevačica je izuzetno zadovoljno četvrtom sezonom "Pinkovih zvezdica".

Prošlog petka započeo je peti krug najgledanijeg šou programa "Pinkove zvezdice", a kako je takmičenje već daleko odmaklo i kako su ostali oni najbolji, žiriju je sve teže da donese odluke ko treba da ispadne.

Jelena Tomašević je u žiriju "Pinkovih zvezdica" od samog početka i, kako sama kaže, ova sezona ju je iznenadila kada je reč o talentovanim mališanima.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Od prve sezone je nekako tradicija da imamo mnogo talentovane dece. Na početku ove sezone svi mo se pitali da li je moguće da će se pojaviti još dece koja su toliko darovita, i evo, slobodno mogu da kažem da smo dobili plejadu fantastičnih pevača. Tako da mogu da kažem da ni ove godine nismo podbacili, čak smo napredovali - rekla je Jelena na samom početku.

Pop pevačica je izuzetno zadovoljna napretkom koji je videla kod učesnika od prvog, pa sve do ovog petog kruga.

Prezadovoljna sam, kako takmičenje odmiče, deca su nam sve bolja. Brzo nam prođu snimanja, baš zato što je ovaj šou program toliko kvalitetan. "Pinkove zvezdice" već imaju svoju publiku, i ona se samo umnožava - kaže Jelena.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

I u ovoj sezoni, kao i u prethodnim, Jelena ima svoje favorite, decu koja su se svojim talentom izdvojila.

Svi mi imamo bar dvoje-troje takmičara koji su nam, da kažem favoriti. Naravno, neću reći njihova imena, ali ih imam - rekla je pevačica.

Ono što joj se posebno dopada jesu izbori pesama koji Zvezdice prave.

Takmičari se zaista trude da budu inovativni, da nas iznenade, i to je ono što je fantastično. Baš sam rekla kako se dogodi da ovde neka Zvezdica otpeva neku pesmu, i onda je za mesec dana čujem na radiju ili na televiziji, što samo znači da idu u korak sa vremenom - rekla je Jelena za kraj.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Najbolju muziku i najtalentovaniju decu ste navikli da gledate u ovom šou programu, zato ne propustite fenomenalnu emisiju petog kruga vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja, "Pinkove zvezdice", u petak, 2. marta, od 21:45h samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Jelena Tomašević

#Pinkove zvezdice

#pevačica

#Žiri

'