AKTUELNO

Iako ima samo devet godina, Fani ima izgrađen muzički ukus.

Ovog petka, u drugoj emisiji petog kruga najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice", očekuju vas nastupi osmoro fenomenalnih takmičara, među kojima je i devetogodišnja Fani Trančeva iz Sofije.

Fani je poznata po tome što je svaki njen nastup jedna predstava, pravi šou za publiku i gledaoce. Izdvojila se neverovatnim nastupima, uvek spremnim koreografijama i neobičnim kostimima.

Sama smišljam koreografije za nastup, nemam nikakvu pomoć. Zapravo, kada izađem na scenu, pustim da me ponese muzika. Za izgled se brine moja mama, ona mi pravi kostime za nastup - rekla je Fani.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Ova devetogodišnjakinja ima izgrađen muzički ukus, i time se isključivo vodi kada bira pesme koje će izvesti na velikoj sceni "Pinkovih zvezdica".

Kada biram pesme, uglavnom je to ono što ja volim, što slušam, ali uvek se ispostavi da se to poklopi sa ukusom žirija i publike. Zbog toga sam veoma srećna - kaže ova talentovana devojčica.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Fani konstantno radi na svom pevanju, a najviše je podstiču komentari žirija.

Sviđaju mi se svi članovi žirija, i zaista se trudim da svaki njihov komentar uvažim i da u sledećem krugu budem još bolja. Najviše mi je značilo kada su mi rekla da sam pravi izvođač i da sam odlična na sceni - kaže Fani.

Iako je zadovoljna dosadašnjim plasmanom, Fani ne krije da bi volela da odnese pobedu u četvrtoj sezoni "Pinkovih zvezdica"

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Vidim sebe u superfinalu "Pinkovih zvezdica", kao i svi koji su se prijavili i stigli do petog kruga, tako se i ja nadam pobedi - rekla je za kraj Fani.

Nju, ali i još sedmoro talentovane dece videćete u novoj emisiji najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" u petak 2. marta u 21:45h samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Fani Trančeva

#Goca Tržan

#Jelena Tomašević

#Leontina Vukomanović

#Milan Stanković

#Pinkove zvezdice

#Sergej Ćetković

#Takmičenje

#Televizija Pink

'