AKTUELNO

Kockareva otvorila dušu, Đuričić pokušao da je posavetuje.

Kristina Kija Kockar i Miki Đuričić bili su zakleti neprijatelji po njenom ulasku u Zadrugu. Najveći razlog tome bilo je Mikijevo zdušno podržavanje veze Slobe Radanovića i Lune Đogani.

Noćas je situacija među njima bila potpuno drugačija. Kija je ove nedelje potrčko, tako da ona spava u izolaciji. Đuričić, sa druge strane, već neko vreme noći provodi u sobi za rehabilitaciju, koja je odmah pored izolacije. Kako ih je delio zid i nisu mogli da razgovaraju oči i oči, Kija je došla kod Mikija u rehab pa su razvezali priču.

Foto: TvPink Printscreen

Glavna tema dvoje zadrugara bio je brak između Kockareve i Radanovića, a Kija je i ovoga puta otkrila sasvim nove detalje o onome što najviše intrigira javnost od kada je ovaj trio na malim ekranima.

Došao je ovde i s*re po meni. On to priča dok ja nisam tu. Posle sedam dana me je prevario. Ja ne mogu ništa od toga da zaboravim. Samo mi je krivo što mislim da on ne shvata koliko me je povredio. Ja sam pred njim čista i mogu da ga pogledam u oči. Jako sam se razočarala u njega, ali drago mi je što sam došla jer sam ga idealizovala. Volela bih da mu ova veza sada traje, da ne bude da mi je sve ovo uradio ni za šta. Slobodan bi jako voleo da ja nisam tu i da nikad nisam ušla. On je od drveta tražio da se razvede i da se oženi odmah ovde. Sutra ujutru se predomislio - pričala je Kija Mikiju koji je neke detalje tek sada čuo prvi put.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: LUNA VRIŠTALA, SLOBA EKSPLODIRAO I KRENUO NA MILJANU! Umešala se Kija, on ZAREŽAO: Ti mi se skloni! (VIDEO)

Najbolje bi mu bilo da je pobegao kad si ti ušla. Kristina, i ti si se zaljubila napolju posle mesec dana. Zamisli sad taj tvoj dečko sluša kako se raspravljaš ovde sa mužem - rekao je Đuričić.

Njihova priča se odužila a Miki i Kija su se složili u jednom, a to je da Sloba nema dovoljno hrabrosti za određene stvari.

Kako je izgledao ovaj njihov, i više nego zanimljiv razgovor, pogledajte u snimcima koji slede.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Miroslav Miki Đuričić

#Slobodan Radanović

'