AKTUELNO

Nakon napuštanja Bele kuće, doživela iznenađenje.

Jelena Krunić diskvalifikovana je iz najgledanijeg rijalitija u regionu, jer je fizički nasrnula na Nadeždu Biljić. Kako produckija "Zadruge" najstrože osuđuje nasilje svake vrste, Jelena je istog trenutka napustila luksuzni gradić nadomak Beograda.

Foto: RTV Pink

Krunićeva je u rijaliti ušla kao zauzeta devojka. Ipak, posle nekoliko dana provedenih u Beloj kući, ona je započela vezu sa Nemanjom Đerićem Đeksonom.

Kada se Đeksonova bivša devojka, Mina Vrbaški vratila u Zadrugu, Jelena je postala višak i reper ju je odmah ostavio. U tom trenutku, Krunićeva se pokajala što je prevarila dečka sa Nemanjom ali nije verovala da će joj on to oprostiti.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: DISKVALIFIKOVANA ZBOG FIZIČKOG KONTAKTA! Jelena Krunić IZBAČENA iz Zadruge! (VIDEO)

Ipak, po izlasku iz Bele kuće, Jelenu je sačekalo veliko iznenađenje. Dečko joj je oprostio i prešao preko prevare pred milionskim auditorijumom.

Ona je na društvenoj mreži Instagram podelila fotografiju na kojoj je u zagrljaju svog dragog.

Foto: Printscreen Instagram

Jer čovek je onoliko veliki koliko prašta... A moja Zverka je ogromna - napisala je Jelena uz fotografiju što jasno svedoči o tome da joj momak ništa nije zamerio i da su vezu nastavili kao da se sa Đeksonom ništa nije ni dešavalo.

R. L.

#Jelena Krunić

#Mina Vrbaški

#Nadežda Biljić

#Nemanja Đerić Đekson

'