AKTUELNO

Na crvenom tepihu smenjivale su se neke od najlepših žena sveta u neverovatnim kreacijama, ali je manekenka izraelskog porekla uspela da zaseni sve.

Sam vrh poštovalaca visoke mode okupio se sinoć na dodeli nagrada "British Fashion Awards" u londonskom Rojal Albert Holu.

Dama koja je svakako uspela da još jednom oduševi sve svojom pojavom jeste manekenka Điđi Hadid, koja je dobila nagradu za internacionalnog modela godine.

Na crvenom tepihu smenjivale su se neke od najlepših žena sveta u neverovatnim kreacijama, ali je manekenka izraelskog porekla uspela da zaseni sve.

Dvadesetjednogodišnja kraljica modnih pista nije mogla da prođe nezapaženo u srebrnom kombinezonu sa neobičnim detaljima i potpisom modne kuće Versaće.

Osim što je sve zadivila kreacijom, Điđi je oduševila i time što nije imala mnogo šminke, a kosu je vezala u elegantnu punđu.

Ona je sa ponosom preuzela glavnu nagradu te večeri, a do nje je stigla pobedivši sestru Belu Hadid i najbolju drugaricu Kendal Džener, koja je istu nagradu osvojila prošle godine.

Ipak, ne treba zanemariti ni ostale lepotice koje su na crvenom tepihu privlačile poglede.

Nikol Šerzinger nosila je gotovo providni kombinezon, koji je više otkrivao nego sakrivao.

Ovaj kombinezon dizajnirao je Džulijan Makdonald, a na njega je našiveno čak 115.000 Svarovski kristala.

I bivša manekenka Kejt Mos privukla je mnogo pažnje noseći elegantnu crnu haljinu, kojom je dokazala da ima besprekoran stil.

Svoj izgled upotpunila je šik krznenom jaknom, a pred fotografima je strpljivo pozirala sa njenim zaštitinim zankom - pućenjem.

Jedna od najboljih pevačica na svetu, Lejdi Gaga, ovog puta nije iznenadila šokantnim autfitom, već se takođe opredelila za izuzetno elegantnu dugu, crnu haljinu.

Međutim, njeno pojavljivanje nije moglo da prođe bez doze ekscentričnosti - pevačica je zauzimala niz neobičnih poza pred fotografima.

Jedan od najpoznatiji supermodela i Kejtina bliska prijateljica, Naomi Kembel, ostavila je malo prostora za maštu pojavivši se u čipkanoj crnoj haljini.

Ona je pokazala da i u petoj deceniji izgleda odlično i da je u top formi.

Autor: M. Đurović

#Kejt Mos | Kate Moss

#Lejdi Gaga | Lady Gaga

#Naomi Kembel | Naomi Campbell

#Nikol Šerzinger | Nicole Scherzinger

#Điđi Hadid | Gigi Hadid

'