AKTUELNO

Za njega je ovo poseban dan.

Marko Janjušević Janjuš danas slavi svoj 33 rođendan u rijalitiju "Zadruga" bez svoje porodice, ali sa svojim cimerima sa kojima je živeo pod istim krovom već 6 meseci. Otkako je na velikoj kapiji ušlo osoblje koje je unelo tortu i posluženje, usledile su i mnogobrojne čestitke.

Dragi Janjuše, Veliki šef ti od srca želi srećan ti rođendan, puno zdravlja, sreće. Uživajte u ostatku dana - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: TvPink Printscreen

Dok su svi bili nasmejani i srećni kada je stiglo pismo, Janjuš je jedini bio snužden, a kap koja je prelila čašu je bilo pismo njegove supruge zbog koga je zaplakao. On nije čak ni želeo da čita čestitke koje su mu bile upućene, jer je znao da će mu poteći suze.

Volimo te Krundać i ja - pisalo je u pismu za koje pretpostavljamo da je dobio od svoje žene.

Foto: TvPink Printscreen

Potom su usledile i čestitke i pokloni od rodbine, prijatelja, fanova, kojima je Janjuš bio oduševljen, ali njegova sreća nije bila potpuna, jer nije video svoju ćerku Krunu, koju često pominje. Čestiku koju je dobio od porodice Janjuš je sve vreme držao u drhtavoj ruci i gledao je sa uzdisanjem.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: IZNENADIĆETE SE KOLIKO GODINA DANAS JANJUŠ PUNI, a torta koju su mu pripremili sigurno će ga RASPLAKATI ZBOG JEDNOG DETALJA! (FOTO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u narednim video-snimcima.

D. B.

#Marko Janjušević

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'