AKTUELNO

Ovo je za takmičarku bilo i te kako veliko iznenađenje.

Pinkova zvezda i učesnica najpopularnijeg rijalitija na ovim prostorima Andrijana Radonjić  poznata je po svojim pevačkim sposobnostima i talentu, ali i po tome što je tokom svog šestomesečnog boravka u Beloj kući bila jedna od retkih za koju su svi ukućani, ali i milionski auditorijum koji prati ,,Zadrugu", imali samo reči hvale.

Naime, Miki Đuričić je kao estradni menadžer, pored Sanje Stanković i Nadežde BIljić izabrao i nju za jednog od svojih ,,Mikijevih anđela", koji su prethodne večeri nastupili u emisiji ,,Amidži šou".

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nakon nastupa ovih atraktivnih zadrugarki Dara Bubamara je bila oduševljena onim što je videla i dodala da je primetila da su njih tri imale tremu, kao i da želi Andrijanu, koju je zapazila još u "Pinkovim zvezdama", gde je bila jedan od članova žirija, na svom koncertu u beogradskoj Areni, pa ju je tom prilikom i pozvala na njega.

Ognjen Amidžić je tada rekao da će za to morati da se obrati Velikom šefu i da vidi da li će on Andrijani to dozvoliti.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Veliki šefe, imam za tebe jednu veliku molbu, nadam se da ćeš da prihvatiš. Volela bih da Andrijana nastupa na mom koncertu u Areni, 21. aprila. Bila bih veoma srećna ako biste mi to učinili - bila je iskrena i ushićena Dara.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ovo je mnogo usrećilo Andrijanu, a da li će ona ponovo napustiti najpopularniji rijaliti u regionu kako bi tog dana krenula put Arene preostaje da vidimo.

K.Ristić

#Andrijana Radonjić

#Dara Bubamara

#Miroslav Miki Đuričić

'