AKTUELNO

Reljićeva nije znala šta ju je snašlo.

Prethodnih nekoliko dana u Zadruzi obeležio je raskid Sare Reljić i Vladana Vojnovića Vojketa koji su važili za najskladniji par u rijalitiju. Sinoć su u Beloj kući čitana pitanja gledalaca a mnoge ljubitelje Zadruge interesovali su upravo detalji njihovog prekida.

Foto: TvPink Printscreen

Kakav si ti to čovek, kad god ti je teško pričaš sa Mikijem, a danas si ga blatila, nije ni čudo što te je Vojke ostavio - glasilo je pitanje koje je pročitala voditeljka Katarina Nikolić.

Sara se veoma iznenadila i zbunila zbog ovog pitanja te je demanovala navode i rekla kako nikada ništa loše nije govorila o Mikiju Đuričiću. Ipak, nakon ovog, usledilo je još jedno veoma škakljivo pitanje za Pinkovu zvezdu.

Koliko ti je žao što te je Vojke otkačio kad je shvatio da nisi ni naivna i nevina?

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SANJA ROMANTIČNOM IZJAVOM ODUŠEVILA MATORU, a onda se još jedna zadrugarka izjasnila da li voli isti pol! (VIDEO)

Ko je koga tu otkačio, nećemo o tome. Hvala Bogu što sa 22. godine nisam nevina i naivna - rekla je Reljićeva izrevoltirano.

Vojke nije želeo da komentariše situaciju u prvom trenutku, ali je kasnije priznao da je Sara njega ostavila a ne on nju.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u snimcima koji slede.

R. L.

#Miroslav Miki Đuričić

#Sara Reljić

#Vladan Vojnović

'