AKTUELNO

Majka smatra da mlada pevačica mora da vodi računa o ponašanju!

Večeras su zadrugari gledali i komentarisali snimke najzanimljivijih situacija, koje su se izdešavale u toku prethodne nedelje u Beloj kući. Jedan od snimaka bio je i onaj na kom se Teodora i Gordana Džehverović svađaju u toaletu.

Foto: TvPink Printscreen

Tom prilikom, majka je zamerila mladoj pevačici što ju je nekoliko puta slagala. Goca je bila ogorčena zbog toga što Teodora zaboravlja na kamere i ne vodi računa o ponašanju.

Ja sam se iznervirala tog trenutka zbog tog pisma. Ne treba ona da vodi računa o mom ponašanju, nego ja o njenom. Ona je radila to što je radila (bila intimna sa Anđelom) a onda meni ne dozvoljava da govorim neke reči. Meni je samo bitno da ona odgovara za svoje postupke. Ona je meni rekla da neće spavati, a nije bilo tako. Ja uvek održim svoju reč. Nastao je problem i oko onog pića. Mora da shvati da će se baviti javnim poslom i da mora da vodi računa o svom ponašanju - rekla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NE SVIĐA MU SE SLOBINO PONAŠANJE? Gagi šokirao: Da sam ja on, postavio bih Kiju tamo GDE JOJ JE MESTO! (VIDEO)

Teodora je kratko obrazložila da je ovo bila jedna normalna svađa majke i ćerke i da se ništa epohalno nije dogodilo.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Gordana Džehverović

#Teodora Džehverović

'