AKTUELNO

Kulićeva tvrdi potpuno suprotno.

Marko Miljković i Miljana Kulić postali su veoma bliski poslednjih nekoliko dana. Nišlijka tvrdi da je Marko pokušavao nju da smuva, dok je on izneo potpuno drugačiju verziju priče.

Foto: TvPink Printscreen

U toku večeri zadrugari su gledali snimke koji su obeležili nedelju za nama. Na jednom klipu Miljana priča Andrijani Radonjić kako je Miljković u više navrata pokušavao da je zavede i to samo kada je bio pod dejstvom alkohola.

Pričali smo kako je Marko drugačiji kada popije, a trezan je super dečko. Rekla sam Andrijani da ne shvata Marka ozbiljno kada popije jer tada lupeta i baljezga, ne seča se ničega ujutru. Ubeđivala sam je da nije loš momak - rekla je Miljana i dodala kako ju je jednom pod dejstvom alkohola nagovarao da otpočnu vezu.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ZORANINOJ MAMI DRHTAO GLAS DOK JE GOVORILA: Žaklina priznala da je dobila negativne komentare onih koji podržavaju nasilje! (VIDEO)

Miljković je imao potpuno suprotnu priču, te je tvrdio da je ustvari Kulićeva pokušavala njega da smuva ali da ju je on odbio.

Istina je da sam malo opuštaniji kada popijem. Miljana je mene više puta pitala da budemo zajedno, da imamo s*ks. Ona se šalila a ja sam odgovorio šalom. Rekao sam joj da ne mogu da budem sa trudnicom. Svega se sećam kad popijem, ali tada sam se stvarno samo šalio jer sam bio mnogo dobro raspoložen - rekao je Marko.

Kako je ovo izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Andrijana Radonjić

#Marko Miljković

#Miljana Kulić

'