AKTUELNO

Ljubavni trougao ponovo u centru zbivanja.

Kristina Kija Kockar je pre nekoliko dana doživela totalni slom i satima je u izolaciji plakala nakon suđenja sa Lunom Đogani i Slobom Radanovićem. Prethodne noći, zadrugarima je pušten upravo ovaj snimak na kom Kockareva pokazuje svoje slabosti.

Foto: TvPink Printscreen

Neprijatno mi je kad gledam sebe kako plačem. Meni je bilo krivo zbog njegovih postupaka nakon toga (prevare). Stavila sam se u njegovu poziciju i smatram da bih drugačije postupila. Ne mogu sebi da utuvim u glavu da ne postupa onako kako bih ja želela. Nema to više veze sa onim što je uradio, već sa postupcima posle toga. Osećala sam se užasno zbog tih čestitki njegovih roditelja, ne zbog njih već zbog njegovog oduševljenja dok ih je čitao. Znam napamet šta će Slobodan da prokomentariše i ne mogu da ga nateram da mu bude krivo ako nije. Tek sad, kada sam došla ovde, uviđam ko je on i šta je. Vidim da je kvaran ali ne želim da prihvatim tu činjenicu jer onda još više ponižavam sebe i svoj brak - rekla je Kija.

U jednom trenutku, dok je Kockareva iznosila svoje mišljenje, Luna je dobacila Saški Karan koja je bila na strani pevačeve supruge.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: GORDANA BRANILA TEODORI DA BUDE INTIMNA SA ANĐELOM? Rekla je da neće spavati! Nije održala reč! (VIDEO)

To je moj rođendan, boli me uvo, bre!

Radanović nije želeo da da svoj komentar na celu situaciju dok je blogerka imala veoma burnu reakciju.

Ne znam šta on treba još da radi za nju. Da je brani kad je bilo ono za Filipa? Za tu čestitku, razumem da se ona oseća loše ali znala je sve pre nego što je ušla ovde. Šta je trebao, da pocepa i da baci u đubre? To je bio moj dan, moj rođendan - rekla je Luna vidno uznemirena.

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'