AKTUELNO

Supružnici u žestokom verbalnom okršaju.

Prethodne večeri Slobodan Radanović i njegova još uvek zakonita supruga Kristina Kija Kockar žestoko su se posvađali. Okidač su ovoga puta bili pevačevi roditelji Dušan i Draginja.

Foto: TvPink Printscreen

Kiju je veoma povredilo što su njeni svekar i svekrva poslali tortu i rođendansku čestitku novoj devojci njenog muža Luni Đogani, i što je to Sloba sa oduševljenjem dočekao.

Nakon emisije oni su se posvađali a ovoj raspravi prisustvovali su svi zadrugari.

Ne treba kameri da kažeš da se kaješ jer si me povredio. Zašto meni to nisi rekao? Ja ću kad izađem da pogledam na "jutjubu" kako si ti plakao i govorio Milanu šta god da si govorio, a ti pogledaj kako si se ponašao prema meni - vikala je Kockareva.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam tebi to sto puta rekao. Hteo sam da pobegnem da me kamere ne vide, zavukao sam se. Kao mnogo te pogodilo to što su moji roditelji poslali tortu, a tebi nisu pokušavali da udovolje? Ti isti moji roditelji su na dan naše svadbe tebi napravili tortu, da bi ti udovoljili. Da li se sećaš, jesi li videla tu tortu? Da, došla si kod mene kući, videla, okrenula se i otišla. Nemoj da mi pričaš o poštovanju. Kako seješ tako žanješ. - govorio je Radanović koji nije mogao da sluša optužbe na račun svojih najmilijih.

Ovo je Kristinu veoma isprovociralo pa je osula paljbu po Slobinim roditeljima, koji, prema njenim rečima, nikada nisu bili za njihovu ljubav.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: GORDANA BRANILA TEODORI DA BUDE INTIMNA SA ANĐELOM? Rekla je da neće spavati! Nije održala reč! (VIDEO)

Da li možemo da pričamo negde gde nema nikog pored nas. Ne, treba ti drveni advokat. Ne može on da priča sa mnom da slučajno ne bi bio neki problem. Muškarac! Tvoja mama je dan posle venčanja zvala moju mamu i klela našu ljubav i naš brak. Rekla je "Za njihovu sreću ona je trebalo da pređe preko kućnog praga". To nije moj kućni prag jer smo mi živeli u drugom stanu - bockala je Kija svog još uvek zakonitog supruga.

Kompletnu svađu Radanovića i Kristine, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'