AKTUELNO

Ovo ju je potpuno izbacilo iz takta!

U toku suđenja koje se ticalo majke i ćerke, Gordane Džehverović i Tedore došlo je do žestokog okršaja koji je izazvala Maca Diskrecija. Naime, Maca je osudila Teodorino ponašanje, i okarakterisala ga kao nemoralno, zbog čega je Teodora pobesnela, što je njenu majku izbacilo iz takta.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ćazimovica je rekla da je vaspitana, ali to ne može da se nazove vaspitanjem, da vi jedva čekate da vam majka okrene leđa da vi odradite prc paradu u rijalitiju. Danas je retko da vidite da jedna devojka koja ima 20 godina bude istetovirana i da je stavila silikone već, kao i da je ušla u rijlaiti. Ti jedva čekaš da ti se majka okrene. Mene  je bilo sramota da prošetam sa momkom pored mojih. Isto tako kad sam sa svojima sigurno da obučem nešto široko, a ne dekoltirano - provocirala je Maca, što je Teodoru izbacilo iz takta.

Foto: TV Pink Printscreen

- Bože, da li je ovo moguće. Da meni jedna Maca Diskrecija ovo priča. Najveća kurv*tina meni ovako nešto govori. Da li je moguće da svi ćutimo i slušamo ovo - vikala je Teodora, zbog čega je njena majka Gordana pobesnela, pa je počela da viče na sav glas.

Foto: TV Pink Printscreen

- Sto puta sam vam rekla da je ne slušate. Je l vam je do Mace stalo? Evo što se mešam i posle ja budem kriva. Nemoj u meni da izazivaš zver. Tebi je stalo do mišljenja Mace - vikala je na sav glas Goca na Teodoru.

Foto: TV Pink Printscreen

- Nisam uopšte ovakva zato što je moja majka ovde. Nekad ne mogu da se iskontrolišem, tako sam sada ustala kad je Maca pričala. Onda slušam Kiju koja priča ''Ona Džehva budaletina''. Ne mogu da se raspravljam sa bilo kim od vas, niti želim da se ona raspravlja. Ne želim ni da moj brat i moj tata to slušaju. Moja majka je uvek u pravu, ali nisam balavica da ne znam šta radim. Ona jeste prestroga, ali kakva he takva je, ona je moja majka. Samo zamišljam kako je mom ocu dok čita neke naslove. Stvarno me bole takve stvari - rekla je Teodora za kraj suđenja.

Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: I ZBOG TOGA SE SUDE! Luna TUŽILA Slobu, a ovako je Saška Karan PRESUDILA!

Ovu žučnu svađu, kao i kako se suđenje završilo, možete pogledati u snimcima u nastavku.

Autor: Pink.rs

#Gordana Džehverović

#Maca Diskrecija

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

'