AKTUELNO

Njena iskrenost je zasmetala njenoj partnerki.

Otkako je Sanja Stanković pred milionskim auditorijumom priznala da gaji osećanja prema Jovani Tomić Matoroj njih dve se slobodnije ponašaju u Beloj kući. Kako je svim zadrugarima interesantan njihov odnos, Milan Milošević je želeo da potvrdi svoje sumnje, pa je upitao Matoru, da li je uopšte bilo se*sa između njih dve.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Dok je Stankovićevićki bilo neprijatno zbog ovog pitanja, Tomićka nije krila da se između njih dve desilo nešto, pa bez pardona otkrila detalje njihovog odnosa.

Nije bio se*s, se*s, kakav sam ja želela, ali posle Mikijeve žurke je bilo nešto. Nije bio bukvalno se*s, ali smo se malo čačkale - rekla je otvoreno Matora.

Foto: Printscreen Youtube

Zbog ovih reči, Sanja je htela "u zemlju da probadne". Sve vreme dok je Matora pričala, plavuša je svoje lice prekrila papirom i jasno stavila do znanja svojoj simpatiji da će zažaliti zbog onoga što je rekla.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: VIKTORIJA NAPALA DIVNU DA TREBA DA BUDE PORED ĆERKE, A NE U ZADRUZI, ONA SE BORILA KAO LAVICA: Došla sam ovde da njoj obezbedim budućnost! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Jovana Tomić Matora

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

#Zadruga - RTV Pink

'