AKTUELNO

Karanova je zauzela njenu stranu.

Marija Ana Smiljanić i Filip Đukić danima ne mogu da definišu svoj odnos. Iako uporno i jedno i drugo ponavljaju da ne žele da obnove svoju vezu, emocije i strasti koje osećaju su te koje ih iznova spajaju i često završe u postelji zajedno.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Saška Karan je sa Marijom Anom povela razgovor o manekenu kako bi je utešila i pomogla da prebrodi ovaj težak period jer je naišla na provokacije većine ukućana koji su je u glas osuđivali zbog "sumnjivih" informacija iz njene prošlosti, a ni osude njenog bivšeg dečka nisu izostale.

Ja sam sama ustala i priznala da sam pogazila svoj ponos i da sam pala najniže moguće, ali se nosim sa tim. On nikad neće stati u moju odbranu - pričala je Marija Ana Saški.

Foto: Printscreen Youtube

On je počeo tebe da napada i to na neki ružan način. Ipak ste vi bili u vezi i on je rekao da si ti njegova najveća ljubav. Ako je to istina, ti protiv svoje najveće ljubavi ne možeš govoriti ružne stvari. To on može tebi da kaže nasamo, ali ne pred svima. Pljujete jedno drugo i onda završite ujutru zagrljeni, meni to nije jasno - bila je isrkrena Saška.
On pravi mangupa od sebe, spušta mene. Ja sam žensko, pustim suzu i onda sam ja slaba na njega. Što se ljubavi tiče, ja sam budala. Saška, on je loš! On je jedan prcoljak pored mene. Preko mene pravi frajera od sebe - histerisala je Marija Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Saška joj je pružila maksimalnu podršku u ovakvoj situaciji i dodala da manekena ne može da prepozna, da se mnogo promenio, ali misli da je on i pored svih izrečenih optužbi voli.

Pročitajte još: MINA ME VEĆ NEKO VREME NE PRIVLAČI S*KSUALNO: Đekson otkrio šta oseća prema bivšoj i ŠOKIRAO! (VIDEO)

D. B.

#Filip Đukić

#Marija Ana Smiljanić

#Rijaliti Zadruga

#Savka Gazivoda – Saška Karan

#Zadruga - RTV Pink

'