AKTUELNO

Predstoji ljuta borba za opstanak u Beloj kući.

Subota veče je vreme kada se u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima održavaju nominacije. Zadrugari biraju koga će od dva potrčka poslati u izolaciju.

Ovonedeljni vođa, Jovana Tomić Matora izabrala je za potrčke Minu Vrbaški i Nemanju Đerića Đeksona, pa su ukućani večeras upravo između njih dvoje birali koga nominuju.

Foto: Printscreen Youtube

PROČITAJTE JOŠ: A BILI SU KAO NOKAT I PRST! Žiža IZNELA PRLJAV VEŠ O OVOM ZADRUGARU: On je NAJPROSTIJI ČOVEK kog sam srela u životu! (VIDEO)

Podsetimo, Matora je u izolaciju poslala upravo Minu i Đeksona jer je želela da oni još jednom daju šansu svojoj ljubavi, međutim, to nije upalili i oni se nisu pomirili.

Pored tebe bilo koja devojka da legne, izgledala bi kao ku*va. Ako osobu, sa kojom ležiš, koju mirišeš i sa kojom se maziš, nazivaš ku*vom, to govori o tebi. Uči od ovog dečka koji je ustao i rekao da je devojka pored njega njegova dama. Mislim da je od njegove "Kurtoazije" ostao samo ku*ton i to probušen - rekao je Miki Đuričić prilikom nominovanja Đeksona.

Foto: TvPink Printscreen

Nemam ništa protiv Mine, ali Đekson je moj brat tako da u izolaciju šaljem Minu - rekao je Sloba Radanović i nominovao Vrbaški.

Zadrugari su glasali, jedan po jedan. Glasovi su bili poprilično ujednačeni a pre poslednjeg, Matorinog glasa, Mina je imala 16 a Đekson 17 glasova svojih zadrugara. Tomićeva je presudila i u izolaciju poslala Minu Vrbaški koja je ove nedelje nominovana od strane zadrugara.

Foto: TvPink Printscreen

Mislila sam da će mnogo više ljudi da me pošalje u izolaciju, Bože moj, sutra se vidimo. Mislila sam da će Anđelo, Teodora da me pošalju u izolaciju. Za Macu i za Mariju Anu nisam očekivala da će meni dati glas - prokomentarisala je kratko Mina.

Publika je takođe nominovala jednog zadrugara koji će se sutra boriti protiv Mine za opstanak u Beloj kući. Voditelj Ognjen Amidžić saopštio je Zadrugarima da su gledaoci ove nedelje nominovali Divnu Milanović ali i Draganu Žeželj jer su one imale isti broj glasova.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

U nedelju uveče obavezno budite uz televiziju Pink jer će sutra neko od njih dvoje napustiti najgledaniji rijaliti na ovim prostorima.

Ko ostaje u Zadruzi zavisi samo od vaših glasova zato glasajte za Minu Vrbaški tako što ćete poslati 21 na broj 3113, za Draganu Žeželj 63 na 3113, a za Divnu Milanović možete glasati slanjem 1 na 3113...

Foto: Pink.rs, Printscreen Instagram

Kako su izgledale nominacije, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

'