AKTUELNO

Za nju je ovo takmičenje veliko uživanje.

Ivana Dimkovski je prezadovoljna svojim učešćem i plasmanom u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice" i ne krije zadovoljstvo što je deo ovog zabavnog programa. Posle uspešno završenog petog kruga, Ivana će večeras otpevati pesmu "I Want to Know What Love Is" koju izvodi grupa "Foreigners".

Predstavlja odličnu zabavu, jedan veliki šou i iskustvo koje sam stekla učešćem u ovom takmičenju - rekla je ona.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Dok pojedini takmičari jedva čekaju kada će stupiti na scenu i otpevati pesmu uz ovacije aplauza, za ovu četrnaestogodišnjakinju je najlepši momenat u ovom muzičkom programo deo koji tome prethodi.

Najviše volim trenutke koji prethode nastupima, probe, šminkanje, frizura. Tada se mnogo lepše osećam, nego kada sam na sceni jer ponekad imam tremu, a ovako sam mnogo opuštenija - ispričala je sa osmehom na licu.

Plesači su od petog kruga sa svim kandidatima na sceni i pomažu im da njihov nastup pruži ogromno zadovoljstvo i uživanje onima koji ih gledaju i slušaju.

Mnogo mi znači što su plesne grupe sa mnom na sceni, one upotpune nastup i sve izgleda lepše - rekla je Ivana.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Na šta prvenstveno obraća pažnju kada sat otkuca da je vreme da se pojavi na sceni, da li je to pevanje ili scenski nastup, ona je odgovorila sledeće:

Mnogo više pažnju obraćam na pevanje. Potrudim se i oko tog scenskog nastupa, ali mi je na prvom mestu kako ću otpevati pesmu - rekla je ona.

Svaku svoju izvedbu ona se trudi da iznese na najbolji mogući način i rado odgleda svoje nastupe, a evo kakve su njene impresije.

Uvek odgledam snimak svog nastupa i prezadovoljna sam, ali nekada umem i da budem samokritična. Roditelji i prijatelju su tu da me podrže i pohvale moje nastupe - rekla je za kraj Ivana.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Pročitajte još: PINKOVE ZVEZDICE SU ZA NJEGA VELIKA ŠKOLA! Petar: Veoma sam samokritičan kada gledam svoje nastupe! (FOTO)

Ivana će sa ostalim kandidatima koji su dospeli do šestog kruga nastupati u petak u novom serijalu muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice", zato nikako ne propustite da vidite spektakl koji su vam pripremili talentovani mališani u petak posle 21:30.

D. B.

#Ivana Dimkovski

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#Televizija Pink

'