AKTUELNO

Ova talentovana Makedonka je osvojila publiku svojim glasom i izgledom na sceni.

Četrnaestogodišnja Mia Mustafa iz Skoplja predstaviće se večeras u prvoj emisiji šestog kruga "Pinkovih zvezdica" Rijaninom pesmom "Man Down".

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Ova devojčica je svojim moćnim soul glasom oduševila žiri, ali i publiku u regionu, i veoma je srećna što je učesnica ovog šou programa.

'Pinkove zvezdice' su za mene zabava, veliko iskustvo i prilika da pokažem svoj talenat - rekla je Mia na samom početku.

Iako na svakom snimanju doživi neki lep trenutak, Mia je izdvojila onaj koji će joj zauvek ostati u pamćenju.

Najbolji momenat mi je kada sam na sceni. Kada sam otpevala numeru "Valerie" od  Ejmi Vajnhaus, tada sam se najlepše osećala i to mi je dosadašnji najbolji nastup - otkriva Mia.

Foto: TvPink Printscreen

Od petog kruga, sve Zvezdice na sceni imaju i pomoć plesača što Miji posebni znači.

Plesači na sceni mi mnogo znače, jer upotpunjuju moj nastup i drago mi je što su sa mnom tu. Ceo nastup izgleda mnogo bolje - kaže ova četrnaestogodišnjakinja.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Mia i te kako obraća pažnju na svaki segment nastupa i trudi se da na sceni pruži kompletan performans.

Prvenstveno obraćam pažnju na to kako ću otpevati pesmu, ali brinem i za svoj scenski nastup, jer to daje kompletnu sliku o meni i mom talentu - rekla je talentovana Makedonka.

Ona jedva čeka da pogleda svaki svoj nastup, i veoma je zadovoljna kako komentarima žirija, tako i reakcijom njene okoline.

Svoje nastupe obavezno gledam, nekada sama, a nekada sa drugaricama i veoma sam samokritična. Kada odgledamo zajedno snimak, svi mi kažu šta je dobro, a šta ne, i tako mi mnogo pomažu - rekla je za kraj Mia.

Foto: Televizija Pink

Mijin, ali i nastupe još trinaestoro talentovanih takmičara videćete u prvoj emisiji šestog kruga vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" večeras od 21:45 časova samo na TV Pink!

Pročitajte još: PINKOVE ZVEZDICE SU ZA NJEGA VELIKA AVANTURA: Luka Utvić otkriva šta je njegove nastupe učinilo JOŠ BOLJIM! (VIDEO)

D. B.

#Mia Mustafa

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#Televizija Pink

'