AKTUELNO

Pinkova zvezda se trgla nakon razgovora sa majkom.

Voditeljka Katarina Nikolić je večeras u studiju u Šimanovcima ugostila drugaricu Marije Ane Smiljanić Jovanu i  mamu Sare Reljić,  Indiru.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je Sara u poslednje vreme meta oštrih kritika svojih cimera da ne ume da iznese svoje mišljenje i stav, a njen dečko Vladan Vojnović Vojke nijednom prilikom nije stao u njenu odbranu. Voditeljka je upravo zbog ovoga uputila pitanje Indiri da kaže šta misli o  ovome.

Foto: TvPink Printscreen

Kada je Vojke trebao drugi put da uđe, ja sam njega zamolila da ne skače na svaku, to je iz moje perspektive ružno izgledalo. Rekla sam mu "pusti ti nju da se ona sama brani, dovoljno je elokventna da se odbrani". Kada je već tamo neka stiče iskustvo, neka sama odgovara na provokacije, ne da se svađa, ali da ima svoj stav. Njemu to nije teško palo, poslušao je. Posle mog razgovora sa njom je i on shvatio da nije dobro što ćuti. Itekako se probudila posle mog razgovora. Ja ne mogu sebi da oprostim što sam je na njen rođendan iskritikovala. Međutim, to mi je bila jedina prilika. Od silnog uzbuđenja ne znam šta sam joj sve rekla. Sve što sam joj rekla, stojim iza toga, ako je već tu treba da pokaže svoj stav. Nije ona mutava. Što joj trebaju prozivke da je ona "ćutljiva guska" - rekla je Indira.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: VOLI KAD JE ZABRANJENO? Kijin Andrija ovom objavom ZAPREPASTIO SVE! (FOTO)

Takođe, ona je prokomentarisala i rasprave koje je Pinkova zvezda imala sa ostalim ukućanima zbog toga što im se nije suprotstavljala, a detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Indira Reljić

#Rijaliti Zadruga

#Sara Reljić

#Vladan Vojnović

#Zadruga - RTV Pink

'